Natasa. Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 2 hours ago, Maja Pavlovic рече Разведени мушкарци су цареви изгледа On - Jadan on razveden, sigurno je bila gadura. Ona - Da je valjala ne bi se razvodila. MRŠ BRE! Maja Pavlovic, Mилена КШ and aliluja је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 8 hours ago, Natasa. рече Kako odvratan izraz - raspuštenica. Kako se zove razveden muškarac? Дингоспо цар. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 A sto bi ikome bilo bitno kako selo zove razvedene zene ili sto imaju "svoje vidjenje" tudjeg zivota i ako nista ne znaju o tome. U prevodu koga briga sto su ljudi zli ako si ti miran u sebi i srecan zar te to moze dotaci mozes samo da ih zalis. To je znak da su bolesni, zdrav covek to ne radi. 3006, -Владимир-, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Разведена жена је курва, није добра домаћица, јер Боже, зашто би је друго оставио муж... и тако, наслушах се свега али идемо даље... има још добрих људи. GeniusAtWork, -Владимир- and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 9 hours ago, Natasa. рече Kako odvratan izraz - raspuštenica. Kako se zove razveden muškarac? Паметан човек Лапис Лазули and Караконџула је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 1 hour ago, Живана рече A sto bi ikome bilo bitno kako selo zove razvedene zene ili sto imaju "svoje vidjenje" tudjeg zivota i ako nista ne znaju o tome. U prevodu koga briga sto su ljudi zli ako si ti miran u sebi i srecan zar te to moze dotaci mozes samo da ih zalis. To je znak da su bolesni, zdrav covek to ne radi. То је, нажалост, одлика малих средина. Мада, када погледаш, делује да ниједна наша средина није довољно велика да изађе из овог калупа. Или су барем ретке... Ако човек (човечица ) дозволи да га такве ствари погоде, онда треба озбиљно да размисли о себи. А примера има много, посебно по селима. Једноставно, живот се формита према томе "ко ће шта да мисли/каже". Много, много је таквих примера, вероватно више него што мислимо. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 1 hour ago, Maja Pavlovic рече Разведена жена је -Владимир-, Natasa., RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 2 hours ago, 3006 рече Паметан човек 3006 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 2 hours ago, 3006 рече То је, нажалост, одлика малих средина. Мада, када погледаш, делује да ниједна наша средина није довољно велика да изађе из овог калупа. Или су барем ретке... Ако човек (човечица ) дозволи да га такве ствари погоде, онда треба озбиљно да размисли о себи. А примера има много, посебно по селима. Једноставно, живот се формита према томе "ко ће шта да мисли/каже". Много, много је таквих примера, вероватно више него што мислимо. Aj selo i da razumem da dodje to do coveka hteo ne hteo al nije mi jasno kako ljudi u gradu znaju uopste sta ko o njima misli. Ja nemam kad da umrem samo od svakodnevnih obaveza a kamoli onih sto iskrsnu, pojma nemam ni ko mi je sve komsiluk jos da znam sta misli, za mene je to stvarno SF...Sto bi rekli mene vise ni moje misljenje ne zanima kamo li tudje . 3006 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Разведена жена је курва, није добра домаћица, јер Боже, зашто би је друго оставио муж... и тако, наслушах се свега али идемо даље... има још добрих људи. Ја размишљам овако... већина је напустила бивше мужеве (балване), при томе, не заборави, ми смо дупло боље организоване, имамо дупло више одговорности (не жалим се, драже ми је и то, него да будем у "браку", а да радим све исто ). Дакле, разведене жене су самоодрживе (царице). П.С. и не брини ти који разведене жене сматрају "распуштеницама" сигурно имају неки пригодан назив и за удате жене ..."упуштенице" нпр....то је тај тип. Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 29 minutes ago, Живана рече Aj selo i da razumem da dodje to do coveka hteo ne hteo al nije mi jasno kako ljudi u gradu znaju uopste sta ko o njima misli. Ja nemam kad da umrem samo od svakodnevnih obaveza a kamoli onih sto iskrsnu, pojma nemam ni ko mi je sve komsiluk jos da znam sta misli, za mene je to stvarno SF...Sto bi rekli mene vise ni moje misljenje ne zanima kamo li tudje . Оде човек из села, али село из њега никако... Конкретно, сматрам да за разведене жене и мушкарце није проблем то што и шта о њима мисле, причају итд ближи, даљи, овакви и онакви рођаци, "пријатељи", познаници, већ је проблем то што дозвољавају себи да их тако нешто погоди, што уопште троше своје вијуге размишљајући о тим стварима. Ставити на опцију игнорисања и ћао. Лапис Лазули and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 14 hours ago, Natasa. рече Kako odvratan izraz - raspuštenica. Kako se zove razveden muškarac? Slobodan čovek! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 2 hours ago, Живана рече Aj selo i da razumem da dodje to do coveka hteo ne hteo al nije mi jasno kako ljudi u gradu znaju uopste sta ko o njima misli. Komsiluk je jedno malo selo. Znate kako, sada me ne pogadja nista ali pogadjalo me je u pocetku, zbog deteta, ne znog mene. Sve u svemu nije prijatno cuti nesto glupo i ruzno o sebi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 12 minutes ago, Maja Pavlovic рече Komsiluk je jedno malo selo. Znate kako, sada me ne pogadjacnista ali pogadjalo me je u pocetku, zbog deteta, ne znog mene. Sve u svemu nije prijatno cuti nesto glipo i ruzno o sebi. Zapamti... Dobrima si dobra... Lošima si loša.. Ludima si luda.... Tačka Nekada se kroz bol i gubitak čovek pogubi u svemu i nije isključeno da kad uz to još nešto loše čuje o sebi - sam u sebe posumnja... Ono kako te neko vidi.. takav je on sam... Ti si samo okidač za njihove pokvarene fantazije... Najocigledniji greh koji sami možemo nositi u ovom slučaju sa komšilukom je naša sopstvena sujeta... To nam je skriveni neprijatelj kojeg smo provukli kroz komšiluk.. Natasa. and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 2 hours ago, 3006 рече већ је проблем то што дозвољавају себи да их тако нешто погоди, што уопште троше своје вијуге размишљајући о тим стварима. Ставити на опцију игнорисања и ћао. Проблем је када то људи користе за било какав вид дискриминације, а користе, да се не лажемо. Није то само оговарање иза леђа, може да отежа живот, онда је потпуно разумљиво што погађа човека. -Владимир-, Данче*, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука