Vladan :::. Написано Јул 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 пре 24 минута, Milica Bajic рече Treba, čini mi se, biti pošten prema sebi i to pošten na vreme, dok nije kasno. Јесте, а осим тога ја сам рецимо за пар година прошао 2-3-4 фазе... нисам ни ја сигуран тачно. Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 Можда је мало недолично питање за разведене, али свакако би било драгоцено искуство. Шта сматрате највећом грешком коју сте направили при избору брачног друга? Извините. Vladan :::. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 пре 1 сат, БанеЛ рече Можда је мало недолично питање за разведене, али свакако би било драгоцено искуство. Шта сматрате највећом грешком коју сте направили при избору брачног друга? Извините. Nisam razveden Ali na to pomisljam vrlo cesto Postoji kao opcija Najveca greska je sto sam uopste usao u brak, jer je u vezi bilo puno problema Dozvolio sam odredjena ponasanja koja ne treba....i nisam shvatio (ne znam kako) da se to u braku nece promeniti БанеЛ, Дијана., Vladan :::. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 пре 26 минута, Драшко рече i nisam shvatio (ne znam kako) da se to u braku nece promeniti Ууу брате, Бог да ти помогне, не дај се. Разумем те у потпуности, иако се додуше никада нисам ни женио, само, имам страх од тога па увек према девојци поступам апсолутно искрено како и шта очекујем од везе и брака, јер, баш из тог разлога што сматрам да се особе тешко мењају. Milica Bajic, Вукашин Ковачевић and Драшко је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 пре 7 минута, Плаво Небо рече баш из тог разлога што сматрам да се особе тешко мењају Углавном када се десе тешка искушења а и то је често питање... Мој је утисак да људи лакше напредују у врлинама тј. изграђују себе него што се ослобађају мана и навика. Вукашин Ковачевић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 пре 53 минута, Vladan ::: рече Мој је утисак да људи лакше напредују у врлинама тј. изграђују себе него што се ослобађају мана и навика. Морам мало да се нашалим, гори си философ од мене Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 пре 5 минута, Плаво Небо рече Морам мало да се нашалим, гори си философ од мене Па то је из мог искуства или, рецимо, практичне побожности а @Вукашин Ковачевић може лепо из историје филозофије да објасни како је филозофија била врло практична дисциплина Плаво Небо and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 27, 2018 Пријави Подели Написано Јул 27, 2018 пре 5 часа, БанеЛ рече Можда је мало недолично питање за разведене, али свакако би било драгоцено искуство. Шта сматрате највећом грешком коју сте направили при избору брачног друга? Извините. не постоји грешка, то је једно огромно искуство, лоше, болно, исцрпљујуће, али искуство, ако бих на брак гледала као на грешку, само бих себе довела у ситуацију непрекидног кињења и самосажаљења, битно је као какав човек си из тога изашао, а посебно што имам двоје деце из тог брака, да ли могу то онда да назовем грешком. Једино је можда грешка, што је то предуго трајало, али опет, мислим, да сам дала све од себе да то успе. Са ове дистанце, све је по промислу Божијем, апсолутно онако како треба да буде. БанеЛ, Natasa. and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 27, 2018 Пријави Подели Написано Јул 27, 2018 пре 9 часа, Драшко рече Nisam razveden Ali na to pomisljam vrlo cesto Postoji kao opcija Najveca greska je sto sam uopste usao u brak, jer je u vezi bilo puno problema Dozvolio sam odredjena ponasanja koja ne treba....i nisam shvatio (ne znam kako) da se to u braku nece promeniti Хвала ти на одговору и искрености. Даће Бог да се све среди! <3 Vladan :::., Драшко, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 27, 2018 Пријави Подели Написано Јул 27, 2018 пре 5 часа, Снежана рече не постоји грешка, то је једно огромно искуство, лоше, болно, исцрпљујуће, али искуство, ако бих на брак гледала као на грешку, само бих себе довела у ситуацију непрекидног кињења и самосажаљења, битно је као какав човек си из тога изашао, а посебно што имам двоје деце из тог брака, да ли могу то онда да назовем грешком. Једино је можда грешка, што је то предуго трајало, али опет, мислим, да сам дала све од себе да то успе. Са ове дистанце, све је по промислу Божијем, апсолутно онако како треба да буде. Одлично речено! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 15, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2018 On 26.7.2018. at 20:30, БанеЛ рече Можда је мало недолично питање за разведене, али свакако би било драгоцено искуство. Шта сматрате највећом грешком коју сте направили при избору брачног друга? Извините. Ja sam gresku uvidela tek kad se rodio sin. Do tada je izmedju njega i mene bilo sve odlicno. Sa rodjenjem deteta videla sam da je bio nezreo ili sta god. I posle 5 godna njega sin ne interesuje. Samim tim to za mene nije covek. Da ne pominjem to sto je nekoj bivsoj obecavao kule i gradove dok sam ja cuvala nase dete od par meseci. Zoki1988, Vladan :::., Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biće-šta-treba Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 On 26.7.2018. at 13:30, БанеЛ рече Можда је мало недолично питање за разведене, али свакако би било драгоцено искуство. Шта сматрате највећом грешком коју сте направили при избору брачног друга? Извините. Највећа грешка је што нисам послушала интуицију, тај први осећај који ми је рекао да он није за мене. Са друге стране, да се није десио он, сада не бих имала дете тако да се не кајем. Vladan :::., Maja Pavlovic, БанеЛ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 U trenutku pre udaje/zenidbe svi mi valjda te njihove mane opravdavamo nekako. To je bio moj slucaj, iako sam mozda videla kakav je, ja sam zbog zaljubljenosti valjda sve to brisala. I kad dodje do razvoda tek onda sednes i razmisljas o tome kako si mislila promenice se, bice bolje... A nista nije bilo bolje. Vladan :::. and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 А могло је да буде боље временом... Моје мишљење је да је избор лутрија. Слажем се са свима. Све приче личе једна на другу, а и свака је уникат. Да ли могу да кажем да ће следећи избор бити прави? Не, не знам. Само знам да су ми очекивања пуно мања, као и вера. Код нас који имамо пропале бракове, односи нису успели да се поправе током времена, него су разлике, трзавице се повећале. Код успешних бракова је обратна ситуација. Једино правило је да правила нема. Поука ми је да нађем особу сличну себи, то још нисам пробао. Прошли пут сам мислио да различите особе могу да добро функционишу, ал то у мом случају није било тако. Драшко, Maja Pavlovic, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 9 часа, Ђорђе Р рече Прошли пут сам мислио да различите особе могу да добро функционишу, ал то у мом случају није било тако. Ja sam posle razvoda usla u vezu gde smo bili toliko razliciti. Od pogleda na ljude, na zivot, na ciljeve u buducnosti. U pocetku je bilo zanimljivo sve to, ali kasnije nije moglo... Onda igrom slucaja preko omiljene rase pasa upoznam na fejsu osobu toliko slicnu meni da nisam mogla da poverujem. Od stava prema zivotu, buducih ciljeva, ma sve smo zeleli isto. Dok se ne pokazu cari dopisivanja i daljine i ti shvatis da ta osoba ipak nije takva kakvom se predstavlja. Vladan :::. and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука