Jump to content

Шта је циљ живота хришћанина?

Препоручена порука

2 hours ago, Џуманџи рече

Предраже, питам Вас и остале форумаше, без цитата молићу. :)

Живо ме занима шта има да каже @RYLAH Многогрешни. :)))

1. Да научим да играм брејкденс.

2. Да бих могао да се дружим са Ђогани Фантастиком, слушам приче са естраде из деведесетих, записујем и онда продајем таблоидима или уцењујем оне бољесетојеће.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, RYLAH рече

2. Да бих могао да се дружим са Ђогани Фантастиком, слушам приче са естраде из деведесетих, записујем и онда продајем таблоидима или уцењујем оне бољесетојеће.

Зар адвокати не живе довољно добро и без тога? :)))

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Anika рече

Зар адвокати не живе довољно добро и без тога? :)))

Крвав је то леба, мука...

Оћу да играм брејкденс и да будем познат, да за мене песме пише Марина Туцаковић!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, RYLAH рече

. . . 

Ниси озбиљан, знаш зашто те прозвах Многогрешним, џаба ми овде правиш шегу и врдаш. ;) I KNOW WHAT YOU WROTE LAST SUMMER! :))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, RYLAH рече

Крвав је то леба, мука...

Оћу да играм брејкденс и да будем познат, да за мене песме пише Марина Туцаковић!

Види прво ко за њу пише, прича се свашта... :D

Знам све, имам једног адвоката кући... :)

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Џуманџи рече

Ниси озбиљан, знаш зашто те прозвах Многогрешним, џаба ми овде правиш шегу и врдаш. ;) I KNOW WHAT YOU WROTE LAST SUMMER! :))

Де знам шта сам писао и кад, нем поима шта је јуче било!

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Е Риле, док платиш све порезе ништа ти не остане, мука... :)

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, RYLAH рече

Де знам шта сам писао и кад, нем поима шта је јуче било!

Знам ја... 46f.jpg

http://knowyourmeme.com/memes/im-watching-you

...и зато ми не тролуј тему. ;):)))

• Волим 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

33 minutes ago, RYLAH рече

:) Даваћу ти часове бесплатно :ani_biggrin: / знам један  али Главни корак / , морам да се укључим, кад већ помену брејк....:)

У 8 или 7 или 6 основне  / не знам баш сигурно / на школској приредби, брејкисала  тај један Једини корак који знам/ и још увек га знам /  као позадински шмек главне сцене ....  :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Reke meda i mleka,72 device ... :P

Salu na stranu,prevazilazenje ove pale prirode sa svim manama koje ovo telo sad pokazuje kroz vasrksenje a najbitnije od svega zajednica sa Bogom i svim precima i potomcima :D .

Подели на овим сајтовима

Хм.

1. Да стекнем унутрашњи мир и сачувам га. А то је резултат стицања Духа Светог.

Без Њега ништа нема смисла, Он блажи овај горак укус немоћи.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, Џуманџи рече

Дакле, интересује ме:

1. шта је циљ Вашег живота као хришћанина? и

2. зашто (је Ваш циљ баш тај)?

:)

1. Да победим у такмичењу испијања зидараца пред задружном продавницом.

2. Популаран да будем.

Оно што би требало да буде циљ сваког хришћанина, без обзира на појединачне жеље и стремљења, а то је задобијање неких врлина, пре свега смирења, јер је без тога илузорна моја вера у Васкресење. Одбацићу Га. Било која врлина (што више то боље) јесте пут до неког од многих станова, а поменута стремљења ми могу бити само помоћно средство кроз које ћу, реализујући своје таленте, откривати ко сам и вршити испитивање докле сам у задобијању врлина стигао, где се налазим у односу на есхатолошког себе, колико још имам "простора".

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Да се сјединим са Христом.

Кажу неки светитељи и мистичари да је сједињење са Богом боље од секса и оргазма. Па, баш да видим ...

Подели на овим сајтовима

Дакле, интересује ме:

:)

1. да научим да волим и да не осуђујем

2. зато што верујем да ћу тако бити ближа Богу и осетити Његове благодатне дарове

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...