Jump to content

Помозимо опстанак и развој највећег православног сајта у Србији - Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Vrhovac рече

dobro je onda. Imam nekih umornih para ne kartici pa reko da odmore malo, da prilegnu na [email protected]:)

Do kad se skuplja prilog, do 20-og beše?

Да, до 20. у месецу је валута плаћања.

Хвала што ћеш одморити паре код нас. :) 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Vrhovac рече

dobro je onda. Imam nekih umornih para ne kartici pa reko da odmore malo, da prilegnu na [email protected]:)

Do kad se skuplja prilog, do 20-og beše?

Да, за идући месец се сакупља до 20-ог.

Хвала :)

Подели на овим сајтовима

Ја сам уплатио у прошли петак па ме интересује да ли је стигла уплата ?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Да ли је заживела идеја о месечном информисању форумске јавности о броју редовних уплатилаца и износу редовног прилива?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Јанко рече

Да ли је заживела идеја о месечном информисању форумске јавности о броју редовних уплатилаца и износу редовног прилива?

Могу само да пренесем оно у шта сам ја упућена. Јавило се седам чланова који су били ради да буду редовни донори. За петоро знам да су уплатили то је укупно 3000. -

Хвала свима.

П.С. Желела бих и овде да захвалим Оцу Ивану Цветковићу који је још једном показао да су Поуке права хришћанска заједница и део новца упутио нашим Рајковићима.

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Беше неке приче да ће бити сталног увида или обавештавања о стању у министарству финансија, каква је ситуација? Да не радимо наврат-нанос два дана пре истека, а и што се више удаљавамо од првог тањи се кеса...

Подели на овим сајтовима

Eve gi prilog. Javite za pominjanje. Bilo bi stvarno lepo. Više vredi jedan pomen na svetoj i božanstvenoj proskomidiji nego 300 lajkova na forumu:-) 

Screenshot_2017-01-17-15-32-34.png

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Поукаши,

Сви сте били сведоци немилог догађаја, сви знате шта се са "поукама" дешавало у протеклих пар дана, ствар у опште није била наивна и заиста нас је само чудо Божије спасило од тоталне пропасти.

Да не би опет долазили у овакву ситуацију, ја вас поново молим за организацију око прикупљања помоћи за одржавање сајта. Свака помоћ, ма колико ви мислили да је мала, је добродошла.

Хвала свима

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Снежана рече

Сви сте били сведоци немилог догађаја, сви знате шта се са "поукама" дешавало у протеклих пар дана,  

Свака помоћ, ма колико ви мислили да је мала, је добродошла.

Хвала свима

:hvala:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Снежана рече

заиста нас је само чудо Божије спасило од тоталне пропасти.

Кроз брата Микориста, коме приличи слава и част (без поклоњења :D:skidamkapu:).

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Снежана рече

Поукаши,

Сви сте били сведоци немилог догађаја, сви знате шта се са "поукама" дешавало у протеклих пар дана, ствар у опште није била наивна и заиста нас је само чудо Божије спасило од тоталне пропасти.

Да не би опет долазили у овакву ситуацију, ја вас поново молим за организацију око прикупљања помоћи за одржавање сајта. Свака помоћ, ма колико ви мислили да је мала, је добродошла.

Хвала свима

А шта се сад тачно десило?

И да ли је направило додатне трошкове не рачунајући Микориста који би требало да добије целу једну плату?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...