Jump to content

Ne postoji veza izmedju vakcina i autizma!

Ronald

Препоручена порука

6 hours ago, cloudking рече

bez namere da ikoga vredjam, zaista mislim da samo osoba izuzeeeetno niskog IQ-a moze da poveruje u napisano...

Zanimljivo, vrijedjas, 'bez namjere da ikoga vrijedjas', a da nije Ajla u pitanju, bio bi mnogo direktniji.

Nije u redu. Znaci, bez prozivanja za IQ sagovornika, molicu.

Подели на овим сајтовима

8 hours ago, Дијана. рече

Zanimljivo, vrijedjas, 'bez namjere da ikoga vrijedjas', a da nije Ajla u pitanju, bio bi mnogo direktniji.

Nije u redu. Znaci, bez prozivanja za IQ sagovornika, molicu.

Nigde Aylu nisam pomenuo. Ona je samo stavila link bez komentara, ja cak i ne znam da li se ona slaze sa napisanim.

Moja kvalifikacija sa IQ ostaje, zaista mislim da prosecno inteligentna osoba nema nikakve sanse da dodje u situaciju da procita ovaj clanak i da u njega poveruje. To vrlo, vrlo snazno mislim i ne mogu da budem kriv ako se neko u toj kvalifikaciji prepozna u negativnom spektru...

Osim toga, svoje misljenje sam detaljno obrazlozio u prethodnom postu tako da svima moze da bude i vise nego jasno da sam u pravu... ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

18 hours ago, cloudking рече

Svaka vest koja pocinje  sa "ovaj priznao" ili "onaj priznao" nema veze sa istinom vec sa tirazom...
.............

Ne znam da li kapiraš da zbog sporadično nipodaštavajućeg,
i prečesto podsmešljivog načina reagovanja na ono šta drugi
pišu na ovu temu, tvoj tekst čitalac može doživeti kao
emotivni 'izliv' a ne kao sučeljavanje činjenica.
A sledeći korak jeste da će čitalac odbaciti i argumente
koje postiraš, što nije, u to sam siguran, cilj tvog pisanja.

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, cloudking рече

Nigde Aylu nisam pomenuo. Ona je samo stavila link bez komentara, ja cak i ne znam da li se ona slaze sa napisanim.

Moja kvalifikacija sa IQ ostaje, zaista mislim da prosecno inteligentna osoba nema nikakve sanse da dodje u situaciju da procita ovaj clanak i da u njega poveruje. To vrlo, vrlo snazno mislim i ne mogu da budem kriv ako se neko u toj kvalifikaciji prepozna u negativnom spektru...

Osim toga, svoje misljenje sam detaljno obrazlozio u prethodnom postu tako da svima moze da bude i vise nego jasno da sam u pravu... ;)

Tebi je dobro poznato Aylino mišljenje o vakcinama, i govorila sam iz mog isustva kada sam se izjasnila, i doživjela sam neprijatnost od tebe. Tada smo to sanirali pa da se ne vraćam na staro.
Moj IQ nije tema ove diskusije, a ako želiš, možemo i o tome, mada me nisi direktno pomenuo...ovdje, pojedini, to vole da rade indirektno, što više govori o njima nego o prozvanima.
Šta ima? :)

Подели на овим сајтовима

20 hours ago, cloudking рече

Haha, kako moze indirektno da se prizna?

Hahahahah, ovo kao da je napisalo dijete. Da si procitao cijelu recenicu vjerovatno bi skontao sta znaci indirektno priznanje. '' Zdravstvene vlasti indirektno su priznale ovo zastrašujuće saznanje kada su još 1950. javno naveli da rubeola (koja je jedan od sastojaka ovog vakcine) uzrokuje autizam. '' Znaci, ne priznaju da vakcina uzrokuje autizam, ali priznaju da rubeola, koja je u sastavu vakcine, uzrokuje autizam, sto jeste indirektno priznanje. Sve sto si napisao je na nivou pitanja koje sam citirao....i ti se nasao da pricas o izuzeeeetno niskom IQ-u :D.

• Свиђа ми се 1

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

33 minutes ago, billy2014 рече

Da si procitao cijelu recenicu vjerovatno bi skontao sta znaci indirektno priznanje.

Које признање?

Са портала који истовремено, уз ову "громопуцателну" вест, на бордеру са десне стране вас пита колико пута често имате секс?

Јел` то мерило? Јел` ово место где треба једна озбиљна студија да се објави?

Ајла је давних дана означила мишљење о овој проблематици... Као и ја... Као и Краљоблака... Нас троје смо сви родитељи.  Ти Били ниси. Тек треба да будеш. Ок! Идемо даље...

Ајла је ову вест објавила. Краљоблака је регаовао тако како је. На концу је након критике објаснио да није мислио на Ајлу, ако ни због чег другог, а оно због тога што је она у преношењу вести на наш портал била неутрална, те је само оставила линк без икаквог коментара...

А у линку?

Као у канцеларији "директора награде!"

Ко се сећа шта је то-сећа се. Ко се не сећа-џаба да објашњавам.

Свакоме према савести и вољи. И једно и друго и треће и које год по реду мишљење, али сматрати озбиљниом овај текст... Далеко је то децо од озбиљног!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, billy2014 рече

Hahahahah, ovo kao da je napisalo dijete. Da si procitao cijelu recenicu vjerovatno bi skontao sta znaci indirektno priznanje. '' Zdravstvene vlasti indirektno su priznale ovo zastrašujuće saznanje kada su još 1950. javno naveli da rubeola (koja je jedan od sastojaka ovog vakcine) uzrokuje autizam. '' Znaci, ne priznaju da vakcina uzrokuje autizam, ali priznaju da rubeola, koja je u sastavu vakcine, uzrokuje autizam, sto jeste indirektno priznanje. Sve sto si napisao je na nivou pitanja koje sam citirao....i ti se nasao da pricas o izuzeeeetno niskom IQ-u :D.

Samo potvrdjujes moje tvrdnje i zapazanja. Ne moram cak ni da se trudim :D:D:D 

Ne ozbiljno... ja nemam nista protiv lepe argumentovane kritike. Antivakceri takvu vrstu kritike nemaju i nikada je nisu imali ali ovaj tekst cak nije ni to. Bukvalno zvuci kao da ga je pisao osnovac izmisljajuci sta mu prvo padne na pamet.

Osim toga, ako mislis da nisam  u pravu, ajde adresiraj onda makar ostale citate koje sam stavio u prethodni post. Razmislio sam malo i mislim da si u pravu, sama fraza "indirektno priznanje" nije toliko nebulozna kao sto sam mislio. Moze da prodje, ima logike. E, aj mi sad reci za ono ostalo?

PS. Iako je fraza logicki tacna, sama tvoja tvrdja je totalno netacna. Zdravstvene vlasti ne kazu da vakcina rubeole izaziva autizam. Tako da si se tu odma sapleo... Ali mozda gresim ja. Ako zdravstvene vlasti to zaista kazu, ne sumnjam da cete ili ti ili Ayla to da mi predocite... osim ako vam izmisljeni clanak trecerazrednog portala nije jedini izvor informacija na ovu temu? Ne bi trebalo... :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ayla рече

Tebi je dobro poznato Aylino mišljenje o vakcinama, i govorila sam iz mog isustva kada sam se izjasnila, i doživjela sam neprijatnost od tebe. Tada smo to sanirali pa da se ne vraćam na staro.

Ako mi verujes ja se toga uopste ne secam...

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Дијана. рече

Zbog kratkog fitilja, a vidimo i memorije, neko je dugo bio na odobravanju... 1324_womens

Boze zdravlja bicu ja  opet, al vi ni skretanjem s teme ne mozete da sakrijete jednu gorku istinu... ;) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Boze zdravlja bicu ja  opet

:)) 

Ja sam u zadnje vrijeme odustala od ucesca u temama kao razgovornik, vrlo iznimno... uglavnom reagujem na forme komunikacije...

Подели на овим сајтовима

Текст је безвезе, анализира колико страна уџбеника на студијама медицине прочита студент. Шта то значи? Ништа. И све даље написано о Т лимфоцитима је глупост. Ако неко баш жели о томе да се информише на прави начин, ено онолика библиографија академика генерала у пензији професора Миодрага Чолића, имунолога. Немам разлога да му не верујем.

А о др Јовани Стојковић довољно ми је ово http://anti-censura.com/dr-jovana-stojkovic-pravda-za-sladjanu-velkov/

Подели на овим сајтовима

On 23.8.2016. at 14:57, Милан Ракић рече

Које признање?

Bilo bi dobro da su pored godine 1950-e naveli i gdje su su priznali da rubeola, koja je sastav vakcine, izaziva autizam.

Са портала који истовремено, уз ову "громопуцателну" вест, на бордеру са десне стране вас пита колико пута често имате секс?

Јел` то мерило? Јел` ово место где треба једна озбиљна студија да се објави?

Ovaj tekst postoji na dosta portala, gdje mu je izvor ne znam.

Свакоме према савести и вољи. И једно и друго и треће и које год по реду мишљење, али сматрати озбиљниом овај текст... Далеко је то децо од озбиљног!

Ja ga nesto i ne smatram ozbiljnim, moj komentar je bio vezan za nevjerovatna Klodkingova pitanja, '' Kako nesto moze da se indirektno prizna'' , ''Kako nesto moze da se prizna u tajnosti'' i sta vec jos nije napisao ..., takva pitanja nisam ocekivao od njega, negativno me iznenadio.

Sto se tice vakcina i autizma, mislim da tu postoji veza, ali to je moje misljenje, kao npr. kad su napali Irak, pricali su kako Sadam ima oruzje sa masovno unistenje- ja im nisam vjerovao, nisam vjerovao ni kad su pricali kako je Gadafi poslao tenkove na nenaourazn narod...a posle taj nenaourazani narod vuce mrtvog Gadafija po ulici. Tako isto im ne vjerujem kad kazu da vakcine ne izazivaju autizam....

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...