Jump to content

Ne postoji veza izmedju vakcina i autizma!

Ronald

Препоручена порука

Ko su ova dvojica Grigorije? Pa i Milos Babic je uglavnom sve preveo na onom njegovom sajtu i hvala mu za to, ali sve to ima na engleskom odavno, postoji u istoj formi. Miloseve uze oblasti su genetika i neurobiologija sad. Sto ne posaljes mejl Tarasjevu i pitas njega kako moze biti vjernik i baviti se evolucionom biologijom i genetikom:-)
Подели на овим сајтовима

Европске земље у којима ВАКЦИНАЦИЈА НИЈЕ ОБАВЕЗНА /развијени /

Немачка, Италија, Холандија, Луксембург, Велика Британија, Данска, Ирска, Грчка, Шпанија, Португалија, Литванија, Швајцарска, Аустрија,Финска Шведска ,Норвешка.

Европске земље у којима је ВАКЦИНАЦИЈА ОБАВЕЗНА / неразвијени /

Србија, БИХ ,Црна Гора, Словенија, Хрватска, Бугарска, Чешка, Пољска, Мађарска, Румунија.

Као и 22 земље Америке ...........

Који то европски фактор хоће да нас убеди и да нам наметне обавезну вакцинацију ......?

И који то европски фактор хоће да нас убеди да не постоји веза између вакцина и аутизма........?

Политика је чудна ствар.

U razvijenim zemljama zivi razvijen narod. To je narod koji sam vakcinise decu u tolikom procentu da nema potrebe da ih iko na to zakonski tera. Tamo gde vakcinacija nije obavezna, procenat vakcinisanih je 90%.

U nerazvijenim zemljama zivi nerazvijen i katkad jako, jako glup narod koji i pored zakonske obaveze vakcinise decu u procentu od 60% i pritom se jos pravi jako pametan navodeci primere o tome kako razvijene zemlje nemaju obaveznu vakcinaciju ne shvatajuci da upravo zbog tog podatka treba da ga bude vrlo sramota.

A nije ga sramota. Stid je ipak karakteristika inteligencije...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Ovo je valjda ateistička logika, totalno jednoumlje i omalovažavanje svakog ko se ne slaže, filozofija a la sodom...

propovedate preobraćanje drugačijih ("neukih") silom, jadno je to.

Istovremeno sami birate merilo kojima je neko glup ili se pravi pametan.

Hvala za sliku vaše religije i filozofije.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Ovo je valjda ateistička logika, totalno jednoumlje i omalovažavanje svakog ko se ne slaže, filozofija a la sodom...

Sta ces, takav je poso, ni ja ga ne volim.

Подели на овим сајтовима

Desetine forumaša vernika u raznim temama su napisali manje-više to isto što i oblačić... nisu (sami) ateisti doneli zakone o obaveznoj vakcinaciji... ali ti si negde uspeo da i na ovakvoj temi ovo povežeš sa ateizmom... to samo govori o tebi, a ništa o ateizmu...

Nego, u vezi sa ovom mudrošću:

da priupitam... a ko tebi bira merilo po kojem ocenjuješ da li je neko glup ili se pravi pametan?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

U razvijenim zemljama zivi razvijen narod.

Ја...ја...а у Србији сви затуцани  и неразвијени / сарказам/.

Већ сам негде писала на некој теми...У Америци,  када су  "куле близнакиње " на Волстриту порушене, људи  који су се  задесили  у непосредној близини и били непосредни  актери догађаја....услед своје невероватне развијености ....толико су веровали  себи и својим очима....да су  морали да оду дома укључе  тв пријемнике  и ипак сачекају  потврду од SNN и BBC. :))) Толико о развијености развијених и неразвијености нас простих малих...неваљалих...

У развијеним земљама казнена политика па скоро да нема рупа  ...па ти се можда зато чини...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ја...ја...а у Србији сви затуцани и неразвијени / сарказам/.

Већ сам негде писала на некој теми...У Америци, када су "куле близнакиње " на Волстриту порушене, људи који су се задесили у непосредној близини и били непосредни актери догађаја....услед своје невероватне развијености ....толико су веровали себи и својим очима....да су морали да оду дома укључе тв пријемнике и ипак сачекају потврду од SNN и BBC. :))) Толико о развијености развијених и неразвијености нас простих малих...неваљалих...

У развијеним земљама казнена политика па скоро да нема рупа ...па ти се можда зато чини...

Eto... Kako sad da uzmem za ozbiljno tvoju veru u Boga kad si u stanju da verujes i u ovakve stvari?

Подели на овим сајтовима

... ali ti si negde uspeo da i na ovakvoj temi ovo povežeš sa ateizmom... 

(kad već tepamo) Biljko draga,
povezao sam to sa ubeđenjem "iste boje" jer se jedankom logikom služi, plaćeni farmaceut/službenik kome posao zavisi od izjave koju daje, kao što "neverujući" opravda sebe omalobažavajući druge...u oba slučaja se poziva na svetu i svemoćnu nauku (koja je izgleda prilično fleksibilna)

da priupitam... a ko tebi bira merilo po kojem ocenjuješ da li je neko glup ili se pravi pametan?

da priodgovorim: o mojim merilima ćemo pričati kada logički opravdate svoja 
Подели на овим сајтовима

Eto... Kako sad da uzmem za ozbiljno tvoju veru u Boga kad si u stanju da verujes i u ovakve stvari?

Uzmi za ozbiljno moju veru u Boga kada sam u stanju da verujem u tebe...my dear 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Европске земље у којима ВАКЦИНАЦИЈА НИЈЕ ОБАВЕЗНА  /развијени /   Немачка, Италија, Холандија, Луксембург, Велика Британија, Данска, Ирска, Грчка, Шпанија, Португалија, Литванија, Швајцарска, Аустрија,Финска Шведска ,Норвешка.    Европске земље у којима је ВАКЦИНАЦИЈА ОБАВЕЗНА / неразвијени /   Србија, БИХ ,Црна Гора, Словенија, Хрватска, Бугарска, Чешка, Пољска, Мађарска, Румунија.   Као и 22 земље Америке ...........     Који то европски фактор хоће да нас убеди и да нам наметне обавезну вакцинацију ......? И који то  европски фактор хоће да нас убеди да не постоји веза између вакцина и аутизма........?   Политика је чудна ствар.

Izgleda da si ti zlonamerna. Doduše ima još jedna mogućnost ali ne bih o njoj.

Više ne znam koliko puta je ovo objašnjeno. 

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

(kad već tepamo) Biljko draga,
povezao sam to sa ubeđenjem "iste boje" jer se jedankom logikom služi, plaćeni farmaceut/službenik kome posao zavisi od izjave koju daje, kao što "neverujući" opravda sebe omalobažavajući druge...u oba slučaja se poziva na svetu i svemoćnu nauku (koja je izgleda prilično fleksibilna)

Ja kao neverujući ne opravdavam sebe, jer nemam šta da pravdam (neverovanje ne zahteva nikakvo pravdanje, pogotovo ne "pravdanje sebe")... ponajmanje ateizam "branim" omalovažavajući druge... inače, ateizam sa naukom nema nikakve veze, kao i religija... dok logika sa efektima vakcinacije nema baš mnogo veze osim u onom smislu u kojem se odnosi na ama baš sve... o efektima vakcinacije ne zaključujemo logikom, već ispitujemo eksperimentima... dakle, i dalje nisi pokazao bilo šta što bi povezalo vakcinaciju i ateizam... a da te ateizam žulja, to je jasno...

Nauka nije svemoćna ali ne znam koji drugi metod utvrđivanja efekata vakcina preporučuješ? Da turimo prst u uvo i skupljamo kosmičke signale koji će nam reći kako vakcine deluju? :)

Takođe, teza o plaćenim farmaceutima/službenicima/naučnicima/lekarima je zaista moronska. Evo ti jedno od merila koje si tražio: svako ko smatra da neko može da organizuje tajnu operaciju koja sa jedne strane uključuje ugrožavanje zdravlja opšte populacije, a sa druge strane uključuje hiljade ljudi iz različitih organizacija na različitim kontinentima je potpuni MORON - neko ko je glup i pri tome nema ni elementarna znanja o tome kako realni svet funkcioniše. Jednostavno ako si zamislio hiljade razgovora sa najrazličitijim ljudima, kojima neko govori da za pare treba da čuvaju tajnu da vakcine ne funkcionišu i da to ne kažu nikom pa ni svojim najmilijima ili (ako kažu najmilijima) da desetine hiljada ljudi od kojih većina nije ni dobila te pare, čuva i sačuva tu tajnu i niko ne napravi snimak ili bilo kakav dokaz o toj masovnoj zaveri - onda si moron.... žao mi je ali ne postoji lep način da ti to kažem, a neko mora.

da priodgovorim: o mojim merilima ćemo pričati kada logički opravdate svoja

Ja pokušah da opravdam svoje merilo... mada ne znam kakve veze je imalo sa pitanjem koje sam ti postavio... pa da ponovim: ko tebi bira merilo po kojem ocenjuješ da li je neko glup ili se pravi pametan?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...