Jump to content

Doktor nauka sa Tehnološkog fakulteta za 021: Teorije o čipovanju ljudi preko vakcina protiv virusa korona potpuno netačne

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Дејан рече

Pa jeste, zar se to ne primeti :D

Ja nisam primio sve vakcine kao mali, pao neki sneg velik bio, vidiš koliko sam slobodnijeg i nekontrolisanijeg uma :D

Ne znam baš, Viler mi deluje prilično buntovno, kao da je preskočio i pelcovanje i fluor i plombe i kemtrejlse i harp. Jedino ako ga sad 5G malo ne smiri. 

A mene mora da su mnogo rokali svim tim, čim se ne bunim ni kad zabrane za Vaskrs u Crkvu. :)

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Desiderius Erasmus рече

Ne znam baš, Viler mi deluje prilično buntovno, kao da je preskočio i pelcovanje i fluor i plombe i kemtrejlse i harp. Jedino ako ga sad 5G malo ne smiri. 

A mene mora da su mnogo rokali svim tim, čim se ne bunim ni kad zabrane za Vaskrs u Crkvu. :)

Da da Bajo moj, evo pogledaj ovaj krucijalni dokaz.

Mama nepelcovana, mali pelcovan, pa ti vidi sad. 

Подели на овим сајтовима

Zbog te nanotehnologija u kovid vakcini, kad se ispelcuju svi Srbi, svima ce se sa repetitora slati signal u telo i rodiće se ljubav prema Vučiću. Oni sto vole, voleće još više, oni što ne vole, volele dovoljno da zaokruže na listiću

Подели на овим сајтовима

28 minutes ago, Justin Waters said:

Ali ovo je smešno i urnebesno!!! Otkud vam ovakve nebuloze? 5G je isto što i 2G, 3G, 4G, razlika je samo u brzini prenosa podataka. 

A druga stvar da bi mogao da manipulišeš sa nekim čipom on mora da bude aktivan čip, da ima izvor napajanja i komponente koje mu omogućuju eksternu komunikaciju sa mobilnim antenama...alo to ništa ni slično ne postoji na mikrometarskom nivou, a da ima moglo bi se i preko običnog interneta raditi, ili preko nižih G-ova. 

Сад си открио воду да чип мора да има напајање. Не него ће да ради на крвоток :))

Ко ти јер рекао да чип мора да буде на  микрометарском нивоу? То је написао овај доктор за нано технологију и то се на то односи.

Могу да ти уграде  чип са напајањем, који је проблем? Величине колико треба да ради као примопредајник на 30GHz, а да се напаја рецимо соларно, не треба дa буде велика снага јер су подаци спори. Да ли је 1цм или 3цм јел то битно?

Није исто 3Г, 4Г и 5Г. Далеко од тога да је исто.  5Г може да ради и на 30GHz, има усмерене антене којима се скреће сноп у простору а не омнидирекционе или мале директивности као 3Г или 4Г. То је у ствари главна технолошка предност која омогућава да снага буде мања  тј да се уопште исплати та технологија.  5Г се постављају  не на торњеве него на уличне бандере на сваких 100-200 м и на много мање висине.

Значи није исто.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Desiderius Erasmus рече

Pa zar nisi već vakcinisan kao mali, i to pod obavezno? 

Брате, ја овде говорим о корона вакцинама. Дакле када се произведу, јер ми је читава прича јако сумњива.

Није ми јасно како неко као ти, ко је очито интелигентан човек, прескаче контекст и суштину изјаве?

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Дејан рече

Pa jeste, zar se to ne primeti :D

Ja nisam primio sve vakcine kao mali, pao neki sneg velik bio, vidiš koliko sam slobodnijeg i nekontrolisanijeg uma :D

Sva ova tehnologija je izmišljena još pre 30 godina i tek je sad puštena među civile, a zamisli šta tek sada imaju.

Svi smo mi čipovani odavno :D

Са једне стране имамо параноике а са друге стране људе који имају став да се ништа не дешава и да ће свим грађанима света дневник и званичне установе рећи шта се дешава и да се у то слепо мора веровати. Мени и један и други став значе искључивање сопственог мишљења и расуђивања.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Брате, ја овде говорим о корона вакцинама. Дакле када се произведу, јер ми је читава прича јако сумњива.

Није ми јасно како неко као ти, ко је очито интелигентан човек, прескаче контекст и суштину изјаве?

Ma ok, reko' samo da pojasnimo. ;) 

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Са једне стране имамо параноике а са друге стране људе који имају став да се ништа не дешава и да ће свим грађанима света дневник и званичне установе рећи шта се дешава и да се у то слепо мора веровати. Мени и један и други став значе искључивање сопственог мишљења и расуђивања.

Slepo samo ženi veruj

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Вилер Текс said:

Није само то. Него сви они који не верују слепо у модерно златно теле типа демократија, еволуција, наука, вакцине,  подмеће им се теорија завере :)

То не би био проблем да се не тиче православне Цркве је се на жалост накупило тзв православних теолога , а у ствари све сами протестанти, који су заљубљени у то исто златно и збуњују народ. Уводе дезинфекцију кашичица, маске у Цркву, стваљају иконе у целофан,  кропе причеће као РК, и ко зна шта ће још да смисле.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Поента је да се све више и више повећава могућност за праћење и контролу људи.  Какве су разлике у тим мрежама не знам.

За чипове у вакцинама не знма, али свакако нећу пристати на обавезну вакцинацију.

Ta se mogućnost svakako povećava. Razlog tome nisu nikakve teorije zavjere i planovi velikih i bogatih moćnika, nego prosto razvoj tehnologija, digitalizacija društva. Internet je bio jedan veliki korak ka dobrovoljnom pristanku ljudi da ih se prate i kontroliše...a to je tek početak. Polako se osipa i keš, i klizi u totalno digitalnu monetarnu eru...kamere su na svakom koraku, dokumenti elektronski, sve je elektronski. Međutim treba da se odlučimo...jel nećemo 5G zbog korone ili zbog moguće invazije na privatnost? 

Što se tiče vakcinacije protiv korone, ima privatna instanca ima državna..Privatnik će moći zahtjevati obaveznu vakcinaciju, kao što je mogao i dosad sa nekim drugim vakcinama. Što se tiče države tu će biti debate kada se budu znali pouzdani rezultati prave razmjere širenja epidemije i koliko je korona zaista opasan virus. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Justin Waters рече

.jel nećemo 5G zbog korone ili zobg moguće invazije na privatnost? 

Što se tile vakcinacije protiv korone, ima privatna instanca ima državna..Privatnik će moći zahtjevati obaveznu vakcinaciju, kao što je mogao i dosad sa nekim drugim vakcinama. Što se tiče države tu će biti debate kada se budu znali pouzdani rezultati prave razmjere širenja epidemije i koliko je korona zaista opasan virus. 

Ја мислим да се технологија дебело злоупотребљава зарад поробљавања људи. И ту треба да имамо свест. Ми неке ствари нећемо моћи да променимо у смислу кретања света али ствар је да на њих никада не пристанемо и останемо људи, Христови људи. Остало су детаљи у које не улазим.

Ако си мислио на приватника у смислу послодавца, ако се ми не побунимо против таквих захтева, јасно је да смо предали и слободу и достојанство и постали робље. Ја то не желим. 

Све би ово било сјајно и бајно да државници, власници корпорација, струка нису људи којима се не може веровати ни када кажу добар дан.

Ја сада говорим уопштено, али надам се да разумеш поенту. Слободa и достојанство нам се газе и тек ће нам се газити зарад наводне бриге о нама.

Ја на ту превару не пристајем.

Срећан празник и свако добро брате.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, mario beloti рече

Сад си открио воду да чип мора да има напајање. Не него ће да ради на крвоток :))

Ко ти јер рекао да чип мора да буде на  микрометарском нивоу? То је написао овај доктор за нано технологију и то се на то односи.

Могу да ти уграде  чип са напајањем, који је проблем? Величине колико треба да ради као примопредајник на 30GHz, а да се напаја рецимо соларно, не треба дa буде велика снага јер су подаци спори. Да ли је 1цм или 3цм јел то битно?

Није исто 3Г, 4Г и 5Г. Далеко од тога да је исто.  5Г може да ради и на 30GHz, има усмерене антене којима се скреће сноп у простору а не омнидирекционе или мале директивности као 3Г или 4Г. То је у ствари главна технолошка предност која омогућава да снага буде мања  тј да се уопште исплати та технологија.  5Г се постављају  не на торњеве него на уличне бандере на сваких 100-200 м и на много мање висине.

Значи није исто.

Rekli su teoretičari zavjera..jer ta glupa ideja da se samo preko 5G može neko pratiti ako ima na sebi predajnik je i potekla od antivaksera koji propovjedaju da će se ljudi čipovati vakcinama, i da 5G širi koronu. To uopšte nije stvar koliki čip se može ugraditi, može se ugraditi i mobilni telefon pod kožu...samo što je teoretičarima zavjera potrebna skrivena i tajna akcija, koja će ljudima unijeti moćni nanopredajnik, a da oni to i ne znaju, jer drugačije ne bi mogao nekoga da natjeraš na to niti bi imao ustavna prava osim ako se ne živi u S.Koreji. Već sad postoji GPS tehnologija gdje se stvari mogu pratiti na daljinu, i nije potreban nikakav 5G pa nikad nismo došli ni blizu toga da se ljudima imputira ideja nekakvog masvonog nadzora ugrađivanjem uređaja pod kožu, to malte ne još ne posotoji ni u Kini. 

Nije da neće nikad postojati, sigurno će postojati, ali proizići će iz tehnološkog razvoja, a ne jer neke moće grupe žele da steknu naglu moć nad ljudima. 

5G je samo brži prenos podataka, i mogućnost velikog broja konektovatnih uređaja u mreži..u 5G ništa nema specijalno što ga kotira kao tehnologiju za praćenje preko predajnika, a da recimo nije moglo sa 4G ili 3G. Kod ovih nižih G je samo red manje konekcija i sporija veza. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Justin Waters said:

Rekli su teoretičari zavjera..jer ta glupa ideja da se samo preko 5G može neko pratiti ako ima na sebi predajnik je i potekla od antivaksera koji propovjedaju da će se ljudi čipovati vakcinama, i da 5G širi koronu. To uopšte nije stvar koliki čip se može ugraditi, može se ugraditi i mobilni telefon pod kožu...samo što je teoretičarima zavjera potrebna skrivena i tajna akcija, koja će ljudima unijeti moćni nanopredajnik, a da oni to i ne znaju, jer drugačije ne bi mogao nekoga da natjeraš na to niti bi imao ustavna prava osim ako se ne živi u S.Koreji. Već sad postoji GPS tehnologija gdje se stvari mogu pratiti na daljinu, i nije potreban nikakav 5G pa nikad nismo došli ni blizu toga da se ljudima imputira ideja nekakvog masvonog nadzora ugrađivanjem uređaja pod kožu, to malte ne još ne posotoji ni u Kini. 

Nije da neće nikad postojati, sigurno će postojati, ali proizići će iz tehnološkog razvoja, a ne jer neke moće grupe žele da steknu naglu moć nad ljudima. 

5G je samo brži prenos podataka, i mogućnost velikog broja konektovatnih uređaja u mreži..u 5G ništa nema specijalno što ga kotira kao tehnologiju za praćenje preko predajnika, a da recimo nije moglo sa 4G ili 3G. Kod ovih nižih G je samo red manje konekcija i sporija veza. 

Чим неко нема аргументе крене оптужба да је теорија завере и остале глупости као угради мобилни под кожу итд :). Рекао си да је исто 3Г, 4Г са 5Г сем брзине и конекције ? шта год да то значи, а то није тачно.  Антена је постављена много ближе и ниже и усмерена је у протору тј зрачи  у само неколико степени јер се скенира, а снага се израчи у временском мултиплексу тј у кратком инервалу па се пређе на други сноп итд. Све то даје могућност да се са релативнои малом сангом значајно повећа домет тј смањи потребни ниво прага пријемника а самим тим и његова комплексност. Тиме што је  5Г на 30GHz уместо на 1.8GHz или 2.4GHz  чип је много мањи од мобилног и може се лако уградити под кожу,  тако да идеја убацивања чипа није немогућа чак је и врло реална док то није био случај са 3Г или 4Г. GPS технологија неме везе са овим, јер је за то потребан GPS пријемник, а немогуће је из сателита пратити чип у телу. Ја на пример немам мобилни да ме не прати жена. GPS не ради  ни кад станеш испод дрвета или у улазу, а не када си у стану затворен од Др. Кона :) А за 5Г то није проблем, јер погледаш кроз прозор,  а предајник је на бандери испод светиљке.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...