Jump to content

Абортус - одузимање дара живота и могућности постанка нове непоновљиве личности

Препоручена порука

Управо сада, Istopljeni kamen рече

Ja ti želim bebu danas....i moliću se za tvoju bebu svaki san, neću se više izvinjavati.

Ja svedočim svoj život....i žao mi je ako sam te uvredila...mene žene vole, mene su žene koje ne mogu da zatrudne sa radošću sretale na ulici i želele da im prenesem radost...deece...i .....:sunce:

Želim ti bebu!

hvala Istopljeni kamenu, ali eto Gospod zeli drugacije... hvala na lepim zeljama i entuzijazmu. Nisam htela da se zalim po forumu sto nemam decu, to se samo provuklo kroz pricu... i sad ne mogu da se otarasim :) Ko mi je kriv. U braku sam deceniju i recimi da sam se naslusala dosta zelja za porodom i svima zahvaljujem, od srca. :)

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ekatarina_mala рече

natasa kazu mame da je problem samo ta prva godina do dve... posle kazu kad sam jede, hoda komunicira.. lakse je. i valjda se duze spava posle. 

Pusti ti mame, svačije iskustvo je drugačije. Svačija tolerancija je drugačija i deca su različita. Mame sa starijom decom su sve zaboravile, sa mlađom su još pod utiskom. Mame su retko kad objektivne.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ekatarina_mala рече

U braku sam deceniju i recimi da sam se naslusala dosta zelja za porodom i svima zahvaljujem, od srca. :)

U prevodu preselo ti više :0212_rolleyes:.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ekatarina_mala рече

hvala Istopljeni kamenu, ali eto Gospod zeli drugacije... hvala na lepim zeljama i entuzijazmu. Nisam htela da se zalim po forumu sto nemam decu, to se samo provuklo kroz pricu... i sad ne mogu da se otarasim :) Ko mi je kriv. U braku sam deceniju i recimi da sam se naslusala dosta zelja za porodom i svima zahvaljujem, od srca. :)

Hvala tebi što si mi oprostila...

E sad idi ti lepo na  Grčko ostrvo i opusti se...ko zna:pcelica:

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Istopljeni kamen рече

Hvala tebi što si mi oprostila...

E sad idi ti lepo na  Grčko ostrvo i opusti se...ko zna:pcelica:

Koliko god bio dobronameran savet, verujem da ih se naslušala za 10 godina...

Kad će deca, zašto ih nema, jao pa opustite se samo, ma tako je i od moje zaove snaja pa sad imaju petoro, ima neka svetinja garantovano pomaže, ima neki dr u Tunguziji nema koja nije zatrudnela, mora da ste nešto grešili, pokaj se, ne stvaraj pritisak, koliko ti ono beše imaš godina...

@Ekatarina_mala koji ti je omiljeni :0212_rolleyes:, verujem da si ih sve čula i da ti je svaki preseo.

Подели на овим сајтовима

pa znas rekla sam ti.. uvek je tu neki greh... pa sad ciji je. dal nas, dal predaka... pa juris na prljav ves predaka... pa nije ni cudo da nemate decu kad tu se tamo popusis neku cigaretu... bilo je i toga  hmmmm.  ali ja iskreno mislim da ako i jeste greh to je taj sto sam osudjivala druge, pogotovu zene koje su abortirale. Inace ja neko dete iz komsiluka ili porodice cuvam u vrh glave cetiri sata, posle toga mi se vrti u glavi. Prosto sam iscrpljena. A zamisli ceo zivot tako. Prosto da ne kazem hvala Bogu da je tako kako je. pa iskreno i kazem. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ekatarina_mala рече

pa znas rekla sam ti.. uvek je tu neki greh... pa sad ciji je. dal nas, dal predaka... pa juris na prljav ves predaka... pa nije ni cudo da nemate decu kad tu se tamo popusis neku cigaretu... bilo je i toga  hmmmm.  ali ja iskreno mislim da ako i jeste greh to je taj sto sam osudjivala druge, pogotovu zene koje su abortirale. Inace ja neko dete iz komsiluka ili porodice cuvam u vrh glave cetiri sata, posle toga mi se vrti u glavi. Prosto sam iscrpljena. A zamisli ceo zivot tako. Prosto da ne kazem hvala Bogu da je tako kako je. pa iskreno i kazem. 

АААА а друго је твоје а туђе....ааааа

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ekatarina_mala рече

Prosto sam iscrpljena.

U to ne sumnjam. Mada kad je tvoje bila bi duplo iscrpljenija, ali troduplo istreniranija. Ali da, deca ispunjavaju, ali i jedu jetru. Ko kaže drugačije-laže.

пре 8 минута, Ekatarina_mala рече

Prosto da ne kazem hvala Bogu da je tako kako je. pa iskreno i kazem. 

Pa dobro, brak bez dece itekako može da bude lep ako ljudi znaju da se organizuju. 

Ljudi će uvek da "savetuju" :0212_rolleyes:, a kad treba računi da se plate tad nema nikog :smeh1:. Ako hoćeš da mi daješ savete, daj prvo neke pare :smeh1:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

e kad smo vec kod predaka Natasa, znas za pradedu Aleksandra mi je tata pricao da je studirao bogosloviju pa napustio... posle je onako cudno proziveo zivot. Ali jednom za zadusnice bila sam kod bake na groblju i prosto me privuklo da odem na Acin grob, a ja nemam pojma kako da dodjem na deda Acin grob. Ali eto taj dan sam nasla iz prve doletela prosto i videla nase. Sto ti je taj tajni svet. Sta me je tog dana dovelo na grob ne znam. Dal njegova dusa, dal andjeli... ali da sad ga se secam u molitvama cesce. 

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Ekatarina_mala рече

greh

Ovo ne postoji, ljudima samo treba objašnjenje. Nema veze sa grehom.

Pobogu pa Jozef Fricl ima decu (on mi prvi pade napamet kao oličenje odvratnosti i greha).To za cigare ne bih da komentarišem, kao da samo bezgrešne žene sa bezgrešnim precima rađaju, gluposti. Nego kao ajde, ne mogu da objasne bezdetnost kao Božiju Promisao, pa ko veli da se postavim kao sudija i čeprkam gde je greška.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...