Војвода7 Написано Јануар 24, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2017 пре 1 минут, Дијана. рече pvp, prepodobnivolepivo, Eto vidis da sam boju skoro pogodio Дијана. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 24, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2017 baš iz arhive, trgana, lijepljena istorijska. 1975. Данче*, Војвода7, AnaLaz and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 Баш огладнела маца. АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 On 24.1.2017. at 23:33, Дијана. рече pvp, prepodobnivolepivo, Јашта море, само напред. Хвала свим форумашима који обогаћују ову тему лепим фотографијама. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 Вилер Текс, "Tamo daleko", Адриана92 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 16, 2017 Пријави Подели Написано Јун 16, 2017 Натан, Phoebe, Sanja Т. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 10 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 16, 2017 Пријави Подели Написано Јун 16, 2017 Данче*, Lady Godiva, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 16, 2017 Пријави Подели Написано Јун 16, 2017 Вилер Текс, АлександраВ, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 16, 2017 Пријави Подели Написано Јун 16, 2017 пре 34 минута, Снежана рече Шта, и Ршум је некад био млад? Јел ово Бећковић поред њега? Радовић препознатљив, увек иста фаца. Phoebe and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 16, 2017 Пријави Подели Написано Јун 16, 2017 пре 29 минута, todor рече Шта, и Ршум је некад био млад? Јел ово Бећковић поред њега? Радовић препознатљив, увек иста фаца. Сви су они битни, и остаће у архивама и памћењу многих, али слика је ради овог момка између Радовића и Бећковића, он је моја лична легенда. "Tamo daleko", Данче*, Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 16, 2017 Пријави Подели Написано Јун 16, 2017 Један селфи из Армије. хД У моје време били телефони са слабим камерама, па се слабо и види (што је у мом случају пожељно) :Д Снежана, АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 16, 2017 Пријави Подели Написано Јун 16, 2017 Daleke `97. godine, matursko veče koje je trajalo tri dana u Ohridu.. Divna uspomena, inače ja sam ova u sredini, ošišana na keca.. АлександраВ, БанеЛ, "Tamo daleko" and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 Moja jedina ljubav! Ime joj je Tatijana i ima 22 godine. Grizzly Adams, Lady Godiva, АлександраВ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 10 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 пре 5 минута, Trifke рече Moja jedina ljubav! Ime joj je Tatijana i ima 22 godine. Дивно! Пас, коњ,делфин- најдивније животиње. АлександраВ, Trifke and Phoebe је реаговао/ла на ово 3 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 пре 2 минута, AnaLaz рече Дивно! Пас, коњ,делфин- најдивније животиње. To je bio njen poljubac Good buy! АлександраВ and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука