Jump to content

Како зауставити дебилизирајуће и тровачке ријалити програме? (Борба против кича и шунда)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Milion puta sam se uverila u to da ljudi koji gledaju rijalitije po ceo celciti dan,u prisustvu drugih ljudi to negirju...

Mi to nikad ne gledamo,to je tako prosto,Je l da Maro...

Tako je Pero...Ne znam ko to gleda,to gledaju samo penzioneri zatvoreni u cetiri zida,mi hvala Bogu imamo zivot... :0102_laugh:

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ја о ријалитијима једино тако знам. Да их дневна штампа помахнитало не прати и да људи око мене (укључујући и форум) који их "не гледају" не причају и њима и не препричавају шта су видели, не бих знао ни да постоје. И сад ко ту кога трује? confused1

Ja sam pre (dok sam te clanke citao) isto samo kroz komentare znao sta se desava tamo.

Подели на овим сајтовима

no-more-reality-shows.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Stop-making-stupid-people-famous-T-Shirt

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Србија се дигла на ноге ! Преко 55000 потписало петицију за укидање ријалити програма !

http://beta.kurir.rs/stars/srbija-se-digla-haos-na-internetu-55000-ljudi-za-48-sati-potpisalo-peticiju-za-ukidanje-rijalitija-clanak-1916069

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Србија се дигла на ноге ! Преко 55000 потписало петицију за укидање ријалити програма !

http://beta.kurir.rs/stars/srbija-se-digla-haos-na-internetu-55000-ljudi-za-48-sati-potpisalo-peticiju-za-ukidanje-rijalitija-clanak-1916069

A sad ce 2 miliona koji gledaju potpisati kontra peticiju :)

Подели на овим сајтовима

А можда ће ставити прст на чело? Зашто ли ови људи протестују, дај да размислим...

Cisto iz inata - ko ste vi 55.000 ljudi da meni zabranjujete nesto. Nema ljudi nista od zabrana, samo ne gledati pa ce ih rejtinzi i serovi ugasiti.

Zanimljiv status sa FB Brakusa :)

23-ći dan Farme, Lisovići, u budućnosti:
"Kristijane, šta se dogodilo?"
"Zbog rejtinga i šera jedan farmer je morao biti ubiven..."
Подели на овим сајтовима

Курир и сајт Петиције24.цом раде у сарадњи и није чудно да дневни лист коме су 50% вести догађања из ријалитија и живота старлета рекламира петицију на том сајту.

Подели на овим сајтовима

Ако неко није видео са претходне стране, Петиције24.цом је приватни сајт и "гласањем" на том сајту остављате власницима своје личне податке и адресу за директни маркетинг и рекламирање садржаја.

Обратите само пажњу на шљаштеће рекламе које вам искачу кад отворите ту "петицију", па се играјте са потписивањем... :)

Подели на овим сајтовима

Маја Николић противу Станије, не знате шта пропуштате... :)))

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

А можда ће ставити прст на чело? Зашто ли ови људи протестују, дај да размислим...

Bolje razmisli kako ova glupa akcija moze da se iskoristi protiv tebe... Sta ces ako neko sutra crkvu proglasi kicem?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ja sam spreman da stavim 100e na astal da nista od ovoga "bunta" nema ni smisla ni svrhu i da ce se rijaliti emitovati u svakom slucaju... Ko je sa mnom?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Protesti protiv reality-a preselili se na ulicu
02.09.2015 13:02

farma-300x169.jpg

Foto: Facebook/Farma 2015

Protesti sa interneta preselili su se i na ulice – grupa studenata je na Trgu Republike muzičkim koncertom poslala jasnu poruku protiv rijaliti programa.

Oni su poručili da žele muzeje i pozorišta, a ne „Farme“, „Parove“ i „Velikog brata“ i, kako navode, pokazali da cene pravu srpsku i evropsku kulturu i da su protiv promocije nemoralnosti i gluposti kojima obiluju TV programi.

Kako se navodi u saopštenju, oni su pozivali sve koji dele njihovo mišljenje da podele sliku i da na taj način pokažu da cene prave vrednosti i da nas šund i kič kojim nas bombarduju sa zapada ne zanimaju.

Skrenuli su pažnju da je Narodni muzej godinama zatvoren, da se mnoga pozorišta i druge institucije nalaze u teškoj finansijskoj situaciji i da je građanima uskraćeno osnovno pravo na kulturu, ali očigledno da mnogi nemaju sluha za to i da više cene reality programe.

Peticiju protiv rijaliti programa za 48 sati potpisalo više od 55.000 ljudi.

(Tanjug)

CN4-gxfWIAA3JIx.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...