Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1 hour ago, Нифада рече

О томе се не може унапред говорити.Имамо примере да су се две особе среле и из тог сусрета се изградио диван однос,а не би никада прихватили да буду са том особом на основу нечије приче.Јер оне највредније ствари су тешко описиве.

Људи често узму за пример неког мушкарца који није леп,по неким општеприхваћеним или наметнутим стандардима мушке лепоте.Знам неке примере где поента није у физичком изгледу ,него у одсуству духа,шарма...а мисли се да је главна баријера физички изглед.Неко другим квалитетима успе да стави физички изглед у други план,ако физички није атрактиван.

Fizički izgled nije jedini faktor a ni presudan u ukupnom doživljaju neke osobe (ekonomija doživljaja :)). Navešću lični primjer: prije više godina, kada sam bila dosta mlađa (a tada mi je fizički izgled muškarca bio visoko rangiran :)), upoznala sam momka koji je bio tako lijep i zgodan (za moj ukus fizički savršen), da nikad prije, a ni poslije njega nisam uživo vidjela takvog muškarca. Međutim, dok smo pričali bio mi je toliko nezanimljiv, isprazan, dosadan da sam jedva čekala da se udaljim od njega. Iako me je više puta pozivao da izađemo, nikad nismo izašli, jer mi samo njegov fizički izgled nije bio dovoljno podsticajan da bih željela ponovo biti u njegovom društvu (mada sam mogla gledati u njega satima, kao u neku lijepu sliku). Nadam se da primjer dovoljno objašnjava da ženama nije presudan fizički izgled muškarca.

Подели на овим сајтовима

Aj sad vi kazite da nije zena za sva vremena?

Prosto da pozelis jednu takvu.:945729:

QVWk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0RrN01EQV8vNmY2ODM2MDEzNjY2MGRmYTQxNDg4YzZlODgzYzUyZTguanBlZ5GTAs0EsACBoTAB.jpeg

soraja-kuva1-1.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Rajana рече

Fizički izgled nije jedini faktor a ni presudan u ukupnom doživljaju neke osobe (ekonomija doživljaja :)). Navešću lični primjer: prije više godina, kada sam bila dosta mlađa (a tada mi je fizički izgled muškarca bio visoko rangiran :)), upoznala sam momka koji je bio tako lijep i zgodan (za moj ukus fizički savršen), da nikad prije, a ni poslije njega nisam uživo vidjela takvog muškarca. Međutim, dok smo pričali bio mi je toliko nezanimljiv, isprazan, dosadan da sam jedva čekala da se udaljim od njega. Iako me je više puta pozivao da izađemo, nikad nismo izašli, jer mi samo njegov fizički izgled nije bio dovoljno podsticajan da bih željela ponovo biti u njegovom društvu (mada sam mogla gledati u njega satima, kao u neku lijepu sliku). Nadam se da primjer dovoljno objašnjava da ženama nije presudan fizički izgled muškarca.

musakrci vise cijene fizicki izgled od zena, ali cak ni nama sam izgled nije dovoljan, ali opet ne znam kako zene, ali ja ne bi nikad bio sa nekom zenom koja mi fizicki nije atraktivna, mora da ima nesto sto me privlaci i to bas  nesto fizicko, ne mora biti ljepotica ali mora biti nesto,  ako nema dzaba da je svetica i to je to. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Rajana рече

željela ponovo biti u njegovom društvu (mada sam mogla gledati u njega satima, kao u neku lijepu sliku). Nadam se da primjer dovoljno objašnjava da ženama nije presudan fizički izgled muškarca.

Slazem se u potpunosti. Posto je iz iskustva prica je jos bolja.

E pa to je ona fora, ej svidja mi se neki decko jer je mnogo lep, a ti je pitas a da li bi ti se svideo da si slepa? ?

Fizicki izgled privuce coveka illi zenu, a karakter ga zadrzi  pored njega/nje. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

u picu ne ide krompir, nego tijesto, a ja mrzim pice, ja sam srbin, nisam italijan

To nije krompir već ananas.

https://opusteno.rs/kuhinja-f49/recept-pizza-havai-pizza-hawaii-t27338.html

Подели на овим сајтовима

Ti juri Albanke ako neces Italijanke.

@Broken ipak si izgubio 100 din.?

@Vladan :::. On tebi duguje pice. ?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Liga Džentlmena рече

Aj sad vi kazite da nije zena za sva vremena?

Prosto da pozelis jednu takvu.:945729:

QVWk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0RrN01EQV8vNmY2ODM2MDEzNjY2MGRmYTQxNDg4YzZlODgzYzUyZTguanBlZ5GTAs0EsACBoTAB.jpeg

soraja-kuva1-1.jpg

Boze me prosti, ne treba se rugati, ova devojka je duboko nesrecna i duhovno prazna. Od silnih operacija, pocela je u licu da lici na Majkl Dzeksona, i tako unakaziti svoje telo da joj grudi izgledaju ko dve naduvane lopte,zalosno, Bog da joj pomogne.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, kordun рече

musakrci vise cijene fizicki izgled od zena, ali cak ni nama sam izgled nije dovoljan, ali opet ne znam kako zene, ali ja ne bi nikad bio sa nekom zenom koja mi fizicki nije atraktivna, mora da ima nesto sto me privlaci i to bas  nesto fizicko, ne mora biti ljepotica ali mora biti nesto,  ako nema dzaba da je svetica i to je to. 

Е брате, тако сам ти био у вези са једном Далматинком. За себе је говорила да је ''равна ко даска'', тако јој други рекли, и мршава, себе је превише потцењивала. А мени је била прелепа. Једина. Али ето, удаде се за другога и ја је преболех :) тешко, али, некако.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...