Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 18 минута, Liga Džentlmena рече

Aj sad vi kazite da nije zena za sva vremena?

Prosto da pozelis jednu takvu.:945729:

То ти је Лиго као оне слике на готовим јелима... на слици изгледа као да га је правио Џејми Оливер а када видиш како стварно изгледа... оноо...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Плаво Небо рече

Е брате, тако сам ти био у вези са једном Далматинком. За себе је говорила да је ''равна ко даска'', тако јој други рекли, и мршава, себе је превише потцењивала. А мени је била прелепа. Једина. Али ето, удаде се за другога и ја је преболех :) тешко, али, некако.

morao si proci tu lekciju. i ne smijes sebe davati do kraja, zato sto takvu svrhu zivota bog nece dozvoliti ako icemu vredis, lijepih zena ima jako mnogo i dosta su dostupne, ali je jako tesko naci onu koja je za te rodjena

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan :::. рече

То ти је Лиго као оне слике на готовим јелима... на слици изгледа као да га је правио Џејми Оливер а када видиш како стварно изгледа... оноо...

Haha, kako je jedan stari deda govorio. Hleb jzgleda kao dusa mekan, a kad probas mozes njime koja da ubijes. ?

Ma ona je tu samo da izreklamira proizvod. Hehe?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Sofija_ рече

Boze me prosti, ne treba se rugati, ova devojka je duboko nesrecna i duhovno prazna. Od silnih operacija, pocela je u licu da lici na Majkl Dzeksona, i tako unakaziti svoje telo da joj grudi izgledaju ko dve naduvane lopte,zalosno, Bog da joj pomogne.

Ma daj ne zezaj, vidis da je prava tigrica. ?

Ja koliko vidim ona je prihvatila da bude to sto ustvari jeste, i ona uziva u tome. Zasto bi je bilo ko osudjivao ako je to njen izbor. ne_shvata

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Liga Džentlmena рече

Ma daj ne zezaj, vidis da je prava tigrica. ?

Ja koliko vidim ona je prihvatila da bude to sto ustvari jeste, i ona uziva u tome. Zasto bi je bilo ko osudjivao ako je to njen izbor. ne_shvata

sto se mene tice, nek bude i miki maus, ja rekoh da je zalim, neko ko sto puta izoperise svoje lice i telo da bi tako privlacio paznju, ne moze biti srecna i zadovoljna osoba.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Liga Džentlmena рече

Aj sad vi kazite da nije zena za sva vremena?

Prosto da pozelis jednu takvu.:945729:

Bash je swatka <3 <3 <3

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, kordun рече

musakrci vise cijene fizicki izgled od zena, ali cak ni nama sam izgled nije dovoljan, ali opet ne znam kako zene, ali ja ne bi nikad bio sa nekom zenom koja mi fizicki nije atraktivna, mora da ima nesto sto me privlaci i to bas  nesto fizicko, ne mora biti ljepotica ali mora biti nesto,  ako nema dzaba da je svetica i to je to. 

Ne znam šta ti se desilo ali tako si mudar u poslednjih nekoliko dana. Mnogo više nego inače. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Broken рече

Nisam pratio, šta se desilo? 

Лига решио да купи усисивач и стартује Сорају па да заједно чисте ону празну собу са фотке... и да жваћу неки бућкуриш што она спреми...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

Лига решио да купи усисивач и стартује Сорају па да заједно чисте ону празну собу са фотке... и да једу неки бућкуриш што она спреми...

Znači, uništila ga Snežana. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...