Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, kordun рече

ma jok, dje ti ode... 

ne treba sebe dovesti u situaciju da ti je zena centar svemira i da sve ostalo zanemarujes i nipodistavas, nego zivis samo za nju i sebe, to je bolesno. ja sam jednom to radio gradio tvrdjavu na strasti jer sam tome bio sklon, danas sam bolji covijek.

Pa, nisam ja daleko otišla nego si se ti onda pogrešno izrazio. :) Ne ide mi jedno uz drugo "davanje do kraja" i strast, jer strast je intenzivna i traje određeni vremenski period (posljedica hemijskih procesa u mozgu), dok je davanje sebe stvar uzajamnog podsticanja razvoja, kontinuirane posvećenosti, požrtvovanosti, nesebičnosti prema, za nas, posebnoj osobi. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Sofija_ рече

Boze me prosti, ne treba se rugati, ova devojka je duboko nesrecna i duhovno prazna. Od silnih operacija, pocela je u licu da lici na Majkl Dzeksona, i tako unakaziti svoje telo da joj grudi izgledaju ko dve naduvane lopte,zalosno, Bog da joj pomogne.

Harmonikasica i vezbanka:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Rajana рече

Pa, nisam ja daleko otišla nego si se ti onda pogrešno izrazio. :) Ne ide mi jedno uz drugo "davanje do kraja" i strast, jer strast je intenzivna i traje određeni vremenski period (posljedica hemijskih procesa u mozgu), dok je davanje sebe stvar uzajamnog podsticanja razvoja, kontinuirane posvećenosti, požrtvovanosti, nesebičnosti prema, za nas, posebnoj osobi. 

svaka psihicka funkcija je manifestovana elektrohemijskim procesom u mozgu, ljubav takodjer, prema tome batali to... davanje sebe je ok, ali kao sto rekoh u granicama normale, ako ti neko postane preci i od boga, ako drugima nanosis bol zbog njega, onda si u gadnoj opsesiji i to ne moze nikako da valja, zbog toga mnogi moraju da se kale kroz ljubavne muke kako bi naucili lekciju da ne budu opsesivni jer niko nije vredan opsesije, ni bog ne voli kada si njim opsjednut

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

smisao zivota je sebe spoznati, smisao zivota nije ostaviti potomstvo da se produzi vrsta kao sto kazu ateisti, onda mnogi ljudi koji ne mogu imati potomstvo zive bez smisla, ako ste vjernici onda znate sta je smisao zivota, sigurno to nije radost i uzivanje, do radosti je jako lako doci, kupite na cesti kakvu drogu i otkidajte se od radosti dok mozete, smisao zivota je mnogo dublji od ljudskih zelja, daleko bilo da ne treba teziti porodici, potomstvu, sreci, zajednistvu, ali treba svasta proci i postati covijek

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kordun рече

nego dje je dzentlmen uteko, njega cekam

не може он са овом твојом филозофијом живота да се бави... метни неку силиконку, доћи ће одма :) 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, kordun рече

svaka psihicka funkcija je manifestovana elektrohemijskim procesom u mozgu, ljubav takodjer, prema tome batali to... davanje sebe je ok, ali kao sto rekoh u granicama normale, ako ti neko postane preci i od boga, ako drugima nanosis bol zbog njega, onda si u gadnoj opsesiji i to ne moze nikako da valja, zbog toga mnogi moraju da se kale kroz ljubavne muke kako bi naucili lekciju da ne budu opsesivni jer niko nije vredan opsesije, ni bog ne voli kada si njim opsjednut

Opet si se pogrešno izrazio - zaljubljenost, a ne ljubav je manifestovana elektrohemijskim procesom u mozgu. Kod tebe je vjerovatno bilo povećano lučenje dopamina i norepinefrina, a smanjen nivo serotonina (uzrokovalo tvoju opsesivnost) :). Kod tebe taj odnos nije doživio rast i procvat da bi se nazvao ljubav, jer ljubav ne može biti destruktivna, a ti si sam opisao da je taj odnos za tebe bio destruktivan. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...