Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Sta su za vas niski muskarci? Da li vas privlace? Koja je idealna visina za muskarca?

Niski muškarci su svi koji su niži od mene za više od 5 cm, ja imam 193 cm.

Ne privlače me, al isa druge strane ne privlače me ni visoki

Idealna visina je 193 ±5cm

Подели на овим сајтовима

Nizak sam. Bila černobilska godina kad sam se rodio. Ja tu ništa nisam kriv. Mama, tata i baka me vole. Ostali kako hoće.

Nizak sam, pa šta?! Ako sam nizak sam pa šta?! :)

Подели на овим сајтовима

За мене су праве мушкарчине они који имају већу висино од 190 и који су тежи од 100 килограма  :D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Mene vise privlace niske zene, mada volim i one visoke Pa cak i srednjeg rasta.

Odlucnost je moje drugo ime... :)

Samo da je žensko, a za ostalo, pa iskombinovaćemo nešto.

Подели на овим сајтовима

Причајте ви шта хоћете, али научно је доказано да су идеалне мере мушкарца 174цм и 90кг. Ако не верујете мени, верујте најсавременијим научним достигнућима.

Prosecna visina u evropi je 177. Ali mi zivimo na brdovitom balkanu gde devojke uglavnom hoce one od 190.

Када сам видео какав сам грмаљ за Шпанце и Португалце, радим на добијању усељеничке визе у једну од те две земље. Посао сигурица, газде ноћних клубова има да се отимају за мене да будем избацивач.

Подели на овим сајтовима

Nije bitna velicina nego tehnika....

evo alen iverson 182.... tehnicar.. sabijao..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

mi zivimo na brdovitom balkanu gde devojke uglavnom hoce one od 190.

Vidi ovako, Grišo. Tu evolucija stupa na scenu. Višlji i razvijeniji muškarac- to devojci govori da je on zdrav, sposobniji da brani i prehrani nju i decu u većoj meri od niskog mena.

Civilizacija se rapidno promenila u poslednjih 50-ak godina i to više nije neko pravilo, ali taj evolutivno urodjeni nagon nije pratio razvoj civilizacije.

Za jedno dva miliona godina devojke će voleti više niske i štreberske muškarce sa znanjem. Pre će naći dobro plaćeni posao jer su školovani, manje će trošiti hranu i biće lakši za savladavanje u situacijama porodičnih svadja.

Ko doživi pričaće. :)

Подели на овим сајтовима

Lol. Tema u ženskom kutku, a nijedno žensko se nije oglasilo do sada  :D

Подели на овим сајтовима

Причајте ви шта хоћете, али научно је доказано да су идеалне мере мушкарца 174цм и 90кг. Ако не верујете мени, верујте најсавременијим научним достигнућима.

Takav muskarac je gojazan,i to ne moze da bude idealno.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...