Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne mogu da se zaljubim u niskog muskarca, nekako mi je suvise neprivlacan taj njegov nedostatak.

Mozda zato sto si ti niskaa :D pa ti se ne svidja da ima isti nedostatak kao i ti :P

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Шта знам, имам пар другара који су ниски, и поломио сам се убеђујући их да се не трипују око висине. Пустите те глупости, дерите редом. :)

Подели на овим сајтовима

A kako to moze hirurskom intervencijom?! 

Mislim, znam samo za ono lomljenje potkolenica sto rade u Japanu ili gde vec...

Da lomljenjem potkolenice,ali onda dobijas samo duge noge, a ruke,trup i vrat ti ostaje isti pa to najverovatnije grozno izgleda. Ne rade samo u Japanu,rade i u Nisu.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

A jel postoji mogucnost da se visina poveca bez hiruske intervencije?

Glavu gore, leđa pravo - i voli zdravo i čitavo telo koje ti je Bog dao.

Ne treba ti da sve žene ili većina žena smatra da imaš "idealnu" visinu. Dovoljna ti je jedna kojoj ćeš se svideti takav kakav jesi.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Da lomljenjem potkolenice,ali onda dobijas samo duge noge, a ruke,trup i vrat ti ostaje isti pa to najverovatnije grozno izgleda. Ne rade samo u Japanu,rade i u Nisu.

Ja cuo da to rade tamo njihove manekenke, nisam znao da ima i ovde.

Ma to je bezveze, jedino kada bi moglo nekim hormonom ali mislim da i to nije moguce, za sada.

Подели на овим сајтовима

Glavu gore, leđa pravo - i voli zdravo i čitavo telo koje ti je Bog dao.

Ne treba ti da sve žene ili većina žena smatra da imaš "idealnu" visinu. Dovoljna ti je jedna kojoj ćeš se svideti takav kakav jesi.

Nije da ja nemam, tu negde 178 ili mozda 180. Sto se devojaka tice one vole tako od 184 pa na gore.

Подели на овим сајтовима

Ja cuo da to rade tamo njihove manekenke, nisam znao da ima i ovde.

Ma to je bezveze, jedino kada bi moglo nekim hormonom ali mislim da i to nije moguce, za sada.

Ima i kod nas http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/t45540.lt.html. Postoje i hormoni,samo ne znam da li oni mogu da se daju osobama od 30g. A i pitanje je da li ima nezeljenih efekata.

Подели на овим сајтовима

Гришо, не помишљај на којекакве глупости због којих ћеш се после кајати, ако преживиш. Боље низак, него мртав и дугачак. А ако си за цице балканске пренизак, само реци да увеземо неку индијанку или пигмејку, по твом избору. :)

Мени је пре пар година један Италијан мазн'о рибу испред носа. За две главе је нижи од мене. Сад је ожењен прекрасном Мексиканком, која је виша од њега.

xp64as.jpg

Према томе, престани да бринеш за висину и почни да куваш шпагете. :)

Подели на овим сајтовима

PS: ne volim muškarce

Onda da preformulišem - ne volim ih kao muškarce, ali kao ljude da...

Valjda vi hrišćani treba da volite sve ljjude. 

A ako ništa drugo, onda sam izuzetak koji potvrđuje to pravilo  :)))

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Боље низак, него мртав и дугачак. А ако си за цице балканске пренизак, само реци да увеземо неку индијанку или пигмејку, по твом избору.

Ma de nizak,imam normalnu visinu za evropski prosek. Nego ove nase vole svasta da izmisljaju. Zato imam da pribegnem satanskom lukavstvu kao Bred Pit sa uloscima i Bog da me vidi. :) Ali bez obzira na sve samo salji te indijanke :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...