Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja se oglasila, ali mislim da me Mlađa ne računa u žene još poodavno (vidiš, domali prst mi je duži od kažiprsta... :))) )

Racunam te u tesku manjinu. Budi ponosna, zito si u gomilu kukolja. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Шта упозно?! Плаћо! 

Шта упозно!?

Шетао корзом! :)

Подели на овим сајтовима

Zene ne mogu da se oglase jer 

Вас у ствари занима шта мисле "дјевојчице којима мирише кожа"... :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Недавно сам размишљао на ову тему. Заправо размишљао сам да ли заиста постоје неке разлике у понашању између високих и ниских мушкараца. Да ли се то одражава на њихов начин комуникације, ниво толеранције и слично... И мислим да сам ипак направио своју генералну предрасуду, а то је да сам много више незгоднијих мушкараца упознао који су нижи, него који су високи. Нешто се стално боре за своје место, да ти нешто докажу и слично, а оне праве шмекере које сам упознао одликовала је, између осталог и висина. Заправо, док сам радио у теретани, разговарао сам тако са једним Французом и нешто овако необавезно чаврљао и терао шегу на мој љубавни живот, а онда се он у неком тренутку уозбиљио и рекао ми - Никола, да ли ти знаш у коликој си предности само зато што си висок? Први пут ми је то тада ушло у мозак, јер никада раније нисам о томе размишљао, а висок сам 1,90. А онда сам почео да посматрам људе у теретани. што су нижи, то се више раде и набијају. 

Мислим да ово наше поднебље на неки начин није настројено нижим људима, већ само од њих захтева да се нешто доказују. Све сами неки модели и људи бивају исфрустрирани ако нису по калупу, а то је бесмислено. Шмеле си ако то умеш да носиш са стилом. А сви волимо стил, ја први. 

Ето, мени највеће фрустрације из доба када сам радио у теретани су биле: види каква су ти рамена? Требаш да будеш мушкарчина бре, да здробиш земљу пред собом. (од тада ја крећем у патњу за тим огромним раменима) Какве су ти то трске од руку? ајде брате, где ти је снага!;? (од тада ја оћу веће руке) или не знам затегнут стомак итд... 

а заправо само једно је довољно - ум! И виспреност. 

Дакле, закључак је мој, у овом поднебљу судбина можда се не чини претерано наклоњена нижим мушкарцима, али они својом јединственом личношћу могу да апсолутно то ставе не у други, већ у десети план. На крају, да ли је уопште битно да ли си висок или низак? Па Бог је сигурно знао шта је радио. :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Setih se sad komentara jedne drugarice baš na ovu temu, a o glasi:

"Momak treba da je taman toliko viši od mene, da dok stoji ispred mene, malo spusti glavu i poljubi me u čelo. "

Pa eto...

Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока

Подели на овим сајтовима

Sve zene, mnoge zene ili neke zene?

А не!! Зашто Боже, зашто!?  :0222_shocked:  :unbelieveble:  :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Мушкарац треба да је довољно висок и крупан да се ја у његовој близини осетим заштићено и сигурно!

Какве везе има висина са тим да ли ћеш се осећати заштићено и сигурно ? :.mislise.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Мушкарац треба да је довољно висок и крупан да се ја у његовој близини осетим заштићено и сигурно!

A sta ako je mrsav ali nezgodan kao brus li!?

Подели на овим сајтовима

Какве везе има висина са тим да ли ћеш се осећати заштићено и сигурно ? :.mislise.

pa ja lepo kazem da nije sve u velicini i tehnika je bitna

Подели на овим сајтовима

Не знам, то је неко моје убеђење.У сваком случају, волим високе мушкарце.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...