Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 39 минута, kordun рече

morao si proci tu lekciju. i ne smijes sebe davati do kraja, zato sto takvu svrhu zivota bog nece dozvoliti ako icemu vredis, lijepih zena ima jako mnogo i dosta su dostupne, ali je jako tesko naci onu koja je za te rodjena

:)Ма бре хтео сам рећи да не траже сви мушкарци оне са облинама.

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, kordun рече

i ne smijes sebe davati do kraja, zato sto takvu svrhu zivota bog nece dozvoliti ako icemu vredis, lijepih zena ima jako mnogo i dosta su dostupne, ali je jako tesko naci onu koja je za te rodjena

Šta ti znači ovo "ne smiješ sebe davati do kraja"? Da li to podrazumijeva da ne trebaš biti potpuno iskren, autentičan, slobodan u izražavanju svoje privrženosti drugome, da trebaš mjeriti, kalkulisati u odnosu, strateški postupati u određenim situacijama...?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Плаво Небо рече

:)Ма бре хтео сам рећи да не траже сви мушкарци оне са облинама.

samo djentlemeni :smeh1: sa fevavijem :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Rajana рече

Šta ti znači ovo "ne smiješ sebe davati do kraja"? Da li to podrazumijeva da ne trebaš biti potpuno iskren, autentičan, slobodan u izražavanju svoje privrženosti drugome, da trebaš mjeriti, kalkulisati u odnosu, strateški postupati u određenim situacijama...?

не пуштај га сад...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Плаво Небо рече

Брат @kordunме погрешно разумео, али сам му захвалан и на тим саветима, мада више непотребним :)

salimo se malo,sve je oke :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Rajana рече

ma jok, dje ti ode... 

ne treba sebe dovesti u situaciju da ti je zena centar svemira i da sve ostalo zanemarujes i nipodistavas, nego zivis samo za nju i sebe, to je bolesno. ja sam jednom to radio gradio tvrdjavu na strasti jer sam tome bio sklon, danas sam bolji covijek.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Mali Marko рече

Ајде :smeh1: Где си Кордунче,мрдаш ли?

пре 10 минута, Vladan :::. рече

не пуштај га сад...

pazi da vas ne bi svrake vecerale

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...