Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Broken рече

Al' nema veze, dovoljno sam lep, visok i šarmantan da ću naći neki posao. :D

Сушиш ћуретину и продајеш старлетама. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Broken рече

Da, slažem se. Neša je po Božijem promislu ovde da bi se kroz savete date njemu drugi spasavali.

Ја мислим да је можда по промислу администрације... ;) :) 

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Vladan :::. рече

терминаторка

астал да блиста, бејб!!!  :smeh2:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan :::. рече

он је убеђен да га нико не може убедити да није убеђен у оно у шта је убеђен...

:))

пре 5 минута, Vladan :::. рече

џабе кречиш... осим што ће можда неком другом успут да кликне то што пишеш :) 

Па ја се баш на њега намерачио али надам се да ће и другима бити на корист... :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, БанеЛ рече

Дај посвети мало пажњу и нама(читај мени), пусти Нешу, он хоће сву твоју пажњу. :)))

Ево, имаш моју пажњу... :ani_biggrin:
Читам ја свашта, ал Неши очајнички требам, па онда... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Исток рече

Па ја се баш на њега намерачио

немој на њега... има да ти падне тестостерон толико да ћеш и ПМС да добијеш... :smeh1:

пре 6 минута, Исток рече

али надам се да ће и другима бити на корист... :)

па ено некима а и Лиги се баш свидело... него Лигу прекинула Снежа терминаторка да очисти астал и среди кујну :) 

Подели на овим сајтовима

Da podelim današnje iskustvo sa vama.

Trčim skoro svakog dana na Starom jezeru. Pošto idem dosta rano ima jako malo ljudi ali su redovni kao i ja; dva pecaroša, jedan golišavi čovek i tri babe. Pominjao sam ih već jednom čini mi se. Sa golišavom čovekom sam već odavno izdradio neki odnos, površan ali javimo se jedan drugom, upitamo se z azdravlje, sa pecarošima takođe ali sa babama nije tako.

One svakok jutra obilaze korpe za otpatke i vade plastične flaše i slično. Idu u krug i svaki puta kad naiđem na njih gledaju me strogo, ne kao ostale starije žene koje me gledaju čežnjivim pogledima, tako da zadrhtim i spustim glavu. Nekad se čak namerno rašire preko staze da ne mogu da prođem...ili kao slučajno "puste" palicu da mi ode pod noge. Tako je bilo sve do juče.

Šta se juče desilo ?

Već sam istrčao planiranu kilometražu, prolazim pored dečijeg vrtića kad jedna od njih tri izlazi na put i maše palicom i pokazuje da stanem.. Jel treba da vam kažem da sam se presekao i stao kao ukopan. Pita me baba da im prevrnem žuti kontejner u kome se nalazilo mnoštvo plastičnih čepova. Oprezno sam to uradio svakog trenutka očekujući da mi nešto nevaljalo urade. Prevrnuo sam kontejner, čepovi su se kao voda rasuli po betonu. One su mi se zahvalile i nasmejale...ja takođe.

I danas, kad sam ih obilazio trčeći, okrenuo sam se i zadihan rekao:"Dobro jutro." A one će meni sa osmehom ."Dobro jutro. Dobro jutro."

Tako sam dobrim delom stekao nove drugarice.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, kordun рече

ja koliko sam skapiro, poJenta je u lancu i cekicu, od toga iskacu zile po rukama?

да, осим када промашиш... онда искачу коске по ногама...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Broken рече

Da podelim današnje iskustvo sa vama.

... dva pecaroša, jedan golišavi čovek  ...

Tako sam dobrim delom stekao nove drugarice.

И, с обзиром на тему, ко је ту низак мушкарац? Онај голишави или неки пецарош :) 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, kordun рече

ja koliko sam skapiro, poJenta je u lancu i cekicu, od toga iskacu zile po rukama?

И гума...и гума... камионска, тракторска, аутобуска...од багера...само да је велика и да не можеш да је подигнеш а да не поломиш кичму... :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Vladan :::. рече

И, с обзиром на тему, ко је ту низак мушкарац? Онај голишави или неки пецарош :) 

Znam da nema veze sa temom, ali gde da stavim ?

:D

Evo, izvinjavam se na off topicu.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Исток рече

И гума...и гума... камионска, тракторска, аутобуска...од багера...само да је велика и да не можеш да је подигнеш а да не поломиш кичму... :)

moja sestra pije tablete zbog viska testosterona, sta ona da radi da bude normalno zensko

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

Znam da nema veze sa temom, ali gde da stavim ?

ма опуштено... нека си се ти спријатељио са бабама, свееее ок... :0205_whistling:

пре 2 минута, Broken рече

Evo, izvinjavam se na off topicu.

дај, ја јесам низак мушкарац ал' нисам баш пицајзла :)) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...