Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Снежана рече

ovo prosto nije logično ... ako voliš da je po tvom, onda i diktiraš, osim ako ne naiđeš na nekog mučenika koji će da klima glavom,, ili ćeš da budeš sama pa će da bude po tvom.

Пре ће бити ово друго.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 25 минута, Natasa. рече

Takoe! Zaradi pare i diktiraj svoja pravila! Da imam ćerku, to bih je prvo naučila :dedica:.

пре 7 часа, Natasa. рече

Moderno tako.

Vidim sad nešto popularno da muškarci prednjače u menjanju pelena i noćnom buđenju oko bebe. Taj ili ima nadljusku snagu ili ne donosi šta treba i koliko treba u kuću ne_shvata. Meni to nije jasno ne_shvata

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Пре ће бити ово друго.

ajde, ajde imam jednu takvu, samo ona ima 14 godina... njoj sam rekla da će da živi sa Aćimom (do njegove smrti), a onda ću da joj kupim mačke :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, kordun рече

to je individualizam, upravo se zapadna civilizacija i krece u tom pravcu zadnjih 50 godina, u plodovima uzivamo danas

Тако је...
Веза није само зезање и уживање, него и Крст...

Уствари брак је крст, ал добро - суштина је јасна...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, GeniusAtWork рече

Nemogu da wevujem dasi zaboravio Tijanu Ajfon ona je, najlepsa! <3  #kiss<3

Тијана Ајфон увећала задњицу и постала Тијана Ајпед. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

:smeh1:

Dobro, zvuči kontradiktorno :smeh1:, ali okolnosti su drugačije kad se rodi beba. Jeste za ženu važno da ima svoja primanja, ali kad ima odojče naprosto ne može da radi.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Natasa. рече

Dobro, zvuči kona

tradiktorno, ali okolnosti su drugačije kad se rodi beba. Jeste za ženu važno da ima svoja primanja, ali kad ima odojče naprosto ne može da radi.

Управо. Значи сасвим је нормално да отац издржава своје дете и жену у том периоду. А зависност жене и детета од мужа (али не ропска, него најприроднија могућа, из љубави) је последица те проклете биологије и природног поретка ствари, а не некаквог “патријархата” што га феминисткиње свуда виде. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Не знам шта ти ово значи. ne_shvata

Seven_of_nine.jpg

sedma od devet, cuveni lik iz serije zvjezdane staze vojadzer, dosla je kao borg jedinka nedje u toj fazi ko ti danas, al se postepeno uklapala medju ljude, svidjelo joj se :))

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vladan :::. рече

низак духом ;) 

bas...sta ce Sandra Afrika na "Niskom muskarcu" ???!!! :dedica: skupili se svi kod niskog muskarca pa off-uju i  troluju :smeh1: sve bih ja vas na odobravanje :tv:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

bas...sta ce Sandra Afrika na "Niskom muskarcu" ???!!! :dedica: skupili se svi kod niskog muskarca pa off-uju i  troluju :smeh1: sve bih ja vas na odobravanje :tv:

Не бих ја да офтопикујем, него ме зеза несаница па лупам. Виша сила. :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Juanito рече

Управо. Значи сасвим је нормално да отац издржава своје дете и жену у том периоду. А зависност жене и детета од мужа (али не ропска, него најприроднија могућа, из љубави) је последица те проклете биологије и природног поретка ствари, а не некаквог “патријархата” што га феминисткиње свуда виде. 

Ne bih rekla da je prokleta biologija, priroda je tu rasporedila posao ravnopravno i komplementarno. Nikome tu nije lako, ali svako ima svoju ulogu. Nije lako raditi i donositi šta treba, niti je lako ustajati noću zbog ishrane i pelena. Bezveze je da tovarimo na sebe i tuđ teret. Muškarac da radi neispavan i žena da ostavlja odojče zbog posla...potpuno suludo i nefunkcionalno.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...