Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, kordun рече

ja ne zenim bilo koga, trazim dobru postenu, a zaglavim vazda sa prvom najljepsom :D

ali zenicu se uskoro

pa i Neso hoce dobru i postenu, jedino sto nema para kao ti, znaci ni ta najlepsa te mozda ne bi htela, da nisi lovator, ne kazem ja da ti nisi dobra prilika, dobar i posten i prijatnog izgleda, ali bajo moj zene ti danas gledaju materijalno i to dobra vecina zena, da se ne lazemo.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Снежана рече

i nigde više, samo po Srbiji?

ima svuda, ali je promiskuitet mnogo porastao u zadnjih 20-30 godina, menjanje partnera, prevare,razvodi, starlete, nema stida i srama kao sto ga je bilo pre, barem u tvojoj i mojoj generaciji i znas da je to tako..

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Neša_ рече

Jedna moja rođaka npr. je imala preko deset momaka i nijedan nije bio siromašan.

Kako u ovoj državi da ne potrefi nijednog siromašnog? :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Sofija_ рече

ima svuda, ali je promiskuitet mnogo porastao u zadnjih 20-30 godina, menjanje partnera, prevare,razvodi, starlete, nema stida i srama kao sto ga je bilo pre, barem u tvojoj i mojoj generaciji i znas da je to tako..

znam, ali nije pošteno da se kaže "samo u Srbiji", kada je (da se ogradimo samo na region) stanje svuda isto, ako ne i gore nego u Srbiji, a najpromiskuitetnije su uprao klinkice odbegle iz malih sredina...

"zavela me svetla velikoga grada" :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

Sram obično značaše da se neko ponašanje krije, ne da ga nema (to na osnovu različitih pojavnosti, a vrlo sličnih ponašanja, mojih i muževljevih deka/baka u različitim sredinama)...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

znam, ali nije pošteno da se kaže "samo u Srbiji", kada je (da se ogradimo samo na region) stanje svuda isto, ako ne i gore nego u Srbiji

pa, ja sam odgovorila u Srbiji, kad je pitano gde to ima, a Neso zivi u Srbiji i prica svoje iskustvo i ono sto vidi u svom okruzenju(Srbiji) a sto se tice ostalih zemalja...slazem se

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Sofija_ рече

pa i Neso hoce dobru i postenu, jedino sto nema para kao ti, znaci ni ta najlepsa te mozda ne bi htela, da nisi lovator, ne kazem ja da ti nisi dobra prilika, dobar i posten i prijatnog izgleda, ali bajo moj zene ti danas gledaju materijalno i to dobra vecina zena, da se ne lazemo.

To nije ništa loše, naprotiv, muškarac treba da bude u stanju da se brine za potomstvo. Zato je taj aspekt, koliko imam i koliko sam snalažljiv, važniji od izgleda. Ja mogu da budem prelep, i učenjak, filozof, ali ako je samo na tome, to je nedovoljno za većinu žena, dakle neću biti atraktivan iako sam prelep i učenjak, filozof. Da barem umem malo sa čekićem, ali ako ni sijalicu ne znam da promenim, onda mi zabadava i da sam prelep i učenjak, filozof, zato što jedva sam opstajem a kamoli da obezbedim porodicu.

• Свиђа ми се 1

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, kordun рече

e pa onda neko ko nije bogat nema mogucnost da joj uopste pridje

ne moze joj prici ni sa motokultivatorom ni sa drugim prilaznim sredstvima

ма ко нормалан уопште и прилази спонзорушама...  једино неко из зезања :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Dragi рече

To nije ništa loše, naprotiv, muškarac treba da bude u stanju da se brine za potomstvo. Zato je taj aspekt, koliko imam i koliko sam snalažljiv, važniji od izgleda. Ja mogu da budem prelep, i učenjak, filozof, ali ako je samo na tome, to je nedovoljno za većinu žena, dakle neću biti atraktivan iako sam prelep i učenjak, filozof. Da barem umem malo sa čekićem, ali ako ni sijalicu ne znam da promenim, onda mi zabadava i da sam prelep i učenjak, filozof, zato što jedva sam opstajem a kamoli da obezbedim porodicu.

treba da bude u stanju, ako zivi u normalnoj drzavi, a ne u drzavi gde vlada bezakonje,lopovluk i raspad sistema,i gde je tebi zena? ti bese zivis u Becu i materijalno si obezbedjen?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Dragi рече

Prva lekcija: Grabi devojku. Ne plaši se. A devojke to žele jer su same stidljive, plaše se.

Ali neka bude šaljivo, zabavno, ništa ozbiljno, i sa poštovanjem da ne bude uznemiravanje a kamoli zlostavljenje, i prihvati bez ljutnje ako ona neće, imaće stotinu opravdanih razloga zašto neće.

:D 

Aham, primljeno k znanju. Dzentlemenski pristup slazem se. 

Ajmo sad, spreman sam za drugu lekciju. ?

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

treba da bude u stanju, ako zivi u normalnoj drzavi, a ne u drzavi gde vlada bezakonje,lopovluk i raspad sistema,i gde je tebi zena? ti bese zivis u Becu i materijalno si obezbedjen?

Da nisam bio blesav dosad bi i imao ženu. Tu sam ja kriv, moj psiho-problem koji moram da savladam ako Bog dadne.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Sofija_ рече

Ma zivi, al decko nema Ferari.

?

Salim se malo. Hah

Nije sve u parama, ali se bez para ne moze. ne_shvata

Najbolje je kada zajedno krenu od nule pa stvaraju. :ok:( bas mi nesto ide ovo pricanje bajki) hehe

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...