Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 13 минута, Sofija_ рече

treba da bude u stanju, ako zivi u normalnoj drzavi, a ne u drzavi gde vlada bezakonje,lopovluk i raspad sistema,i gde je tebi zena? ti bese zivis u Becu i materijalno si obezbedjen?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan :::. рече

И Неши исто... већ нам две испричао вечерас.... :) 

Zaocalo nam se veceras. :smeh1:

Da ima neko da krene sad ovo da prepise i objavi, mislim da bi bio citaniji od brace Grim.:ani_biggrin:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Обрни, окрени свака вам се тема на крају сведе на паре. И после девојке ваке и наке..

Bravo, a ko najvise prica o parama. Pa mi muskarci. Koliko vidim samo mi gledamo sve kroz pare. E bas smo glupi. :smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Liga Džentlmena рече

Ma zivi, al decko nema Ferari.

?

Salim se malo. Hah

Nije sve u parama, ali se bez para ne moze. ne_shvata

Najbolje je kada zajedno krenu od nule pa stvaraju. :ok:( bas mi nesto ide ovo pricanje bajki) hehe

pa dobro, ne daj Boze da ostanes bez posla, pa onda prodas auto i na kraju spadnes da fizikalises po njivama, pa bi video koja bi to sa tobom htela da podje zajedno od nule, da da..

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Žene vake nake, jure pare, hoćemo pare, stanove, kola...a nikog nema pas za šta da ujede :smeh1:. Ne znam čega se silni muškarci plaše da će imovina da im bude oteta ili da ih žene jure zbog para...PARA NEMA!!! 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Žene vake nake, jure pare, hoćemo pare, stanove, kola...a nikog nema pas za šta da ujede :smeh1:. Ne znam čega se silni muškarci plaše da će imovina da im bude oteta ili da ih žene jure zbog para...PARA NEMA!!! 

plase se odgovornosti, a u glavi im krupni ciljevi koje ne zasluzuju

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

pa dobro, ne daj Boze da ostanes bez posla, pa onda prodas auto i na kraju spadnes da fizikalises po njivama, pa bi video koja bi to sa tobom htela da podje zajedno od nule, da da..

Hehe pa hvala ti sto mi laskas, ali ja  ne vozim Ferari. Ficonija vozim hehe.

Pa tu gresis. Verovatno ne bi neka devojka koja fizicki extra izgleda i ima gomilu udvaraca, ( a i zasto bi se ona slustala na te grane) ali ce neka koja mozda ima dete a razvedena ( kojoj nije toliko bitan novac), ili je malo punija na kraju i Albanka. Serpa uvek nadje poklopac. ?

Oke je da danasnje devojke savetuju roditelni da se dobro materijalno udaju a da ne gledaju kakva je osoba taj za koga se udaju. Ali ne mozemo da generalizujemo uvek se nadje neko.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kordun рече

sta je sa tvojim mirazom

Немам ништа. Само дугачак језик и кратку памет. Што питаш? Сад кад знаш да сам гоља, више нећеш да ми пишеш љубавне песме и да ме жениш? :((

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Немам ништа. Само дугачак језик и кратку памет. Што питаш? Сад кад знаш да сам гоља, више нећеш да ми пишеш љубавне песме и да ме жениш? :((

kratka si na nogama, al visoka na jeziku, ipak sam ti pjesmu napisao, nisam ja sitna dusa.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Узми да хеклаш Вилерове гоблене :), ако не падне на ''Четири годишња доба'' онда не знам на што ће :D...

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...