Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, confianza.esc рече

Pa nijedna devojka ovde nije iznela svoj licni stav, niti znamo sta je za vas nizak muskarac... Sto ti onda pitas nas za visinu :)))

Како није? То је сваки мушкарац поред којега женска не може обути штикле и да он опет буде виши од ње :D.

• Свиђа ми се 1

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Да сам знао да ће мој одговор о искрености  и одговор кордићке о поузданости да направи хаос и пометњу.... написао бих и раније да мало размрдамо Нешу :)

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

ana-ivanovic-i-bastijan-svajnstajger-1496000894-118505

To se vidi kod Ane Ivanovič i Bastijana Švajnštajgera,oni su otprilike iste visine,i ona ga nadvisi za visinu štikli.Naravno,to nije problem,ali nekako smo navikli da je muškarac makar koji cm viši od žene.Ponekad mi je čudno zašto u takvoj situaciji žene insistiraju na toliko visokim potpeticama.Verovatno to određenim muškarcima ne smeta,ali mogla bi se Ana solidarisati.

Подели на овим сајтовима

Izvinjavam se sto se ovako ubacujem. Cisto sumnjam da bi bili sa zenskom osobom koja je visa od njih. Bar mogu to da zakljucim po svom drustvu. Niko od drugova nema takvu devojku pored sebe. U najmanju ruku su identicne visine. Isto je i u obrnutoj situaciji.

• Свиђа ми се 1

CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, kordicka93 рече

Dobro, da se ne svadjamo oko visine, upravo mi je Nena dala ideju :)

Da li biste bili sa zenom koja je visa od vas??

Razmrdajte malo Nesu :smeh2:

Kada bi ona bila sa mnom, ( koji sam nizi od nje same ), onda, bi i ja bio sa njom. ( koja je visa od mene )

Znaci, sve zavisi od nje. 

Dobra logika,... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kordicka93 рече

Premotajte na 1:43,

:))12:smeha:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, M a l a рече

Izvinjavam se sto se ovako ubacujem. Cisto sumnjam da bi bili sa zenskom osobom koja je visa od njih. Bar mogu to da zakljucim po svom drustvu. Niko od drugova nema takvu devojku pored sebe. U najmanju ruku su identicne visine. Isto je i u obrnutoj situaciji.

Nemas sta da se izvinjavas. Dobrodosla na sajt, i slobodno se ukljuci u svaku temu koja ti se ucini interesantna, imas pravo da razmenis misljenja sa svima. Zato sajt i sluzi samo za razmenu misljenja. 

Upravo tako, da ne bude toliko niska da iscasis vrat dok je poljubis, ili dovoljno visoka da kad se popne na stikle da ne bude visa od mjskarca. 

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, kordicka93 рече

Dobro, da se ne svadjamo oko visine, upravo mi je Nena dala ideju :)

Da li biste bili sa zenom koja je visa od vas??

Razmrdajte malo Nesu :smeh2:

Pošaljite ga nama ovdje na Moravu pa će se tu dobro razmrdat. Ovo je inače stari slovenski običaj još od Starih Slovena, vidjeli ga i sv. Ćirilo i Metodije kad su 863. na Veliku Moravu došli a zove se "vyhánění chasy ze sklepa" - "izgon muškadije iz podruma". Radi se to na svetog Vartolomeja. Slično kao kad je Isus izagnao zle duhove do krda svinja a one se sve zatrčale i pobacale, frlile u more, tako se iz mladenaca koji se prvo malo napiju, namaškare i nakrabulje do raznih starih krpa izgone zli duhovi sve dok se svi ne potrgaju do trenek tj. do gaća. Potom se obuku do narodnih nošnji i idu do "hospody" - do krčme. A pošto taj običaj praktikuju samo muškarci, onda ne prijeti opasnost da se tamo gdje nadje ikakva ženska viša od muškarca. :D 

https://www.youtube.com/watch?v=p5RiCN1Pet4

https://www.youtube.com/watch?v=bLhWraf_i08

https://www.youtube.com/watch?v=KqohDyOMswQ

Ovdje je to objašnjeno:

https://youtu.be/R8A9PsB69zI?t=1m38s

Sličan moravski običaj je "chlapska válaná" - " momačka valjanka":

https://tinyurl.com/y9x895zq

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Neša_ рече

Pusti ti njih i njihove priče. Razmrdavam se svaki dan poštenim radom.

Ja ne diskriminišem žene koje su više od mene. Poštujem ih i cenim kao i ostale, jer su meni sve podjednako lepe i dobre.

Biti sa višom ženom, ima niz pogodnosti. Npr. može ti dohvatiti predmete na većoj visini, koje ti ne možeš, zatim imaš manje glavobolje da je sačuvaš od drugih muškaraca, koji izbegavaju visoke žene, onda prilikom svadbe ako negde zapne, može ona tebe, kao mlada, da prenese preko kućnog praga, umesto ti nju...

Онда ћемо Нешице за тебе неку високу драгу! ☺️ 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Neša_ рече

Pusti ti njih i njihove priče. Razmrdavam se svaki dan poštenim radom.

Ja ne diskriminišem žene koje su više od mene. Poštujem ih i cenim kao i ostale, jer su meni sve podjednako lepe i dobre.

Biti sa višom ženom, ima niz pogodnosti. Npr. može ti dohvatiti predmete na većoj visini, koje ti ne možeš, zatim imaš manje glavobolje da je sačuvaš od drugih muškaraca, koji izbegavaju visoke žene, onda prilikom svadbe ako negde zapne, može ona tebe, kao mlada, da prenese preko kućnog praga, umesto ti nju...

imam 175cm i ne smatram sebe visokom...dakle nismo mi isoke, nego ste vi niski ispod proseka.

a što bi ga nosila preko praga  ako je žena visoka, nije dizačica tegova.... lakše je da ga kotrlja ako je em mali em deb`o   :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...