Jump to content

M a l a

Члан
  • Број садржаја

    123
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

2 Пратилаца

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Интересовање :
    film, pejzazna arhitektura

Скорашњи посетиоци профила

1030 посетилаца

M a l a's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

94

Форумска репутација

  1. M a l a

    Пушење

    Nisam pusac, ali verujem da ce ti setnja i boravak u prirodi znatno pomoci. Bar sat i po ili dva pesaci. Tako ces da ocistis malo pluca i sredis misli. Kod kuce imaj neki hobi, kako ne bi dolazila u iskusenje da zapalis cigaretu. Mozes i da citas. Posle nekoliko nedelja navici ces svoj organizam i vratices se u normalu. Sigurno i da je post na vodi koristan, jer mozak najbolje radi kada je stomak prazan.
  2. Ili mozda Had Svako ima strah od smrti, to je normalno. Jer covek je prvobitno stvoren kao besmrtno bice. I kako ti uopste znas da su njihovi zivoti pateticni, mozda se neko zadovoljava malim stvarima i ne treba mu vise. Kukavice samo odustaju, oni koji su navikli da im sve u zivotu ide kao po loju.
  3. To ne mogu da razumem. Mnogi ljudi su na ulici, gladni, zedni, trpe hladnocu, bolesti, a ipak nastavljaju dalje i bore se da docekaju sledeci dan. Najlakse je odustati. Cak i ranjena zivotinja se bori do poslednjeg atoma snage. Onda procitam kako neka gospodja kojoj "nista ne fali" razmislja o suicidu, pritom ima porodicu koja je podrzava u svemu tome.
  4. Potpuno zdrava, a planira da oduzme sebi zivot. Svasta.
  5. Ajd' da budem ozbiljna. Mozda pola sata, ne verujem da je bilo duze Sta smatrate svojom najvecom manom?
  6. Sta bi sa ovom temom, niko ne pise vec nekoliko dana Volim da slusam Johana Pachelbel-a, apsolutno najbolja muzika za opustanje. Da li biste stupili u bracnu zajednicu sa osobom druge rase i veroispovesti?
  7. Umesto "Danas blistas", dobila sam drugi kompliment od sestre "Danas ti usisavas" Gde ce joj dusa
×
×
  • Креирај ново...