Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Broken рече

Za to bi se morale pitati žene. Nisam siguran da je zbog toga. Pre mislim da one na podsvesnom nivou traže pravi primerak mužjaka sa kojim bi mogle imati zdravo potomstvo. Znači, prokreacija je u pitanju.

pa ja sam ih ispitivao, neke za koje smatram da su telegentne, otvorenog uma su mi cak rekle na sta bi mi licilo potomstvo da trazim nekog sitnog kao sto sam sama

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Neša_ рече

@Лубеница 

Mislim da si visoka negde između 165 i 171 cm. Jesam li u pravu?

Као и 80% женске популације у Србији, видовити Нешо. :D

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Neša_ рече

@Лубеница 

Mislim da si visoka negde između 165 i 171 cm. Jesam li u pravu?

Nešo, pre nego se zaletiš i opet tražiš broj, bolje ispitaj zašto je ova osoba uzela nick name baš Lubenica. Ja bih odatle krenuo. Zna se da nick name i avatar otkrivaju 90% o čoveku. Bila je i tema.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Zna se da nick name i avatar otkrivaju 90% o čoveku. Bila je i tema.

Тебе жена млати, јер је виша за главу од тебе, то је јасно. Ал' што сам ја Lady Godiva?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Тебе жена млати, јер је виша за главу од тебе, то је јасно. Ал' што сам ја Lady Godiva?

Šta je bilo ? Čul asi da sam briljirao na toj egzegetskoj temi tumačenja avatara i imena ? Davno je to bilo, izgubio sam dar. Mada, za tebe bih još možda i mogao da probam jer ima tu materijala zanimlljivog.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Broken рече

Nešo, pre nego se zaletiš i opet tražiš broj, bolje ispitaj zašto je ova osoba uzela nick name baš Lubenica. Ja bih odatle krenuo. Zna se da nick name i avatar otkrivaju 90% o čoveku. Bila je i tema.

pa lubenica je najukusnije povrce, a neso je vegetarijanac, pa ti vidi kakva su to iskusenja

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, kordun рече

priroda balansira,  suprotnosti se cesto privlace,to vec vidimo u temeljnim zakonima svemira,  mnogi visoki muskarci preferiraju nize zene i obrnuto

Па видиш да је и он метар још без жилета ?

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Lady Godiva рече

Ал' што сам ја Lady Godiva?

само ми немој рећи да волиш да јашеш гола кроз насеље !?!?   :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Broken рече

Za to bi se morale pitati žene. Nisam siguran da je zbog toga. Pre mislim da one na podsvesnom nivou traže pravi primerak mužjaka sa kojim bi mogle imati zdravo potomstvo. Znači, prokreacija je u pitanju.

Hoces reci slicno se slicnom raduje. :)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...