Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Broken рече

Prvo ide ova mala nenormalna @Lady Godiva , ti ćeš biti drugi. :D

Оооо, чика Броукен, волим и ја тебе. :smeh2:

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, confianza.esc рече

Necu da ti kazem ;)

I koje su to devojke od 170 cm, kada ja samo nalecem na one nize (160-165). Jedna je bila 181 i to je to...

Razumem da zene kriju godine i visinu, ali muskarciiiii :) Po vama je prosek nacije 140cm. Jer kazete da su oba pola mnogo niza od onoga sto sam navela.

CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, confianza.esc рече

Necu da ti kazem ;)

I koje su to devojke od 170 cm, kada ja samo nalecem na one nize (160-165). Jedna je bila 181 i to je to...

I sve ti lose? ;) Sta da kazemo mi niski. ?

Bitno je da kad se popne na stikle nije visa od tebe. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, kordun рече

pa lubenica je najukusnije povrce, a neso je vegetarijanac, pa ti vidi kakva su to iskusenja

Један другар наручио воћну салату и ставили му лубеницу. После хтео да их тужи што су му ставили поврће у воћну салату.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Један другар наручио воћну салату и ставили му лубеницу. После хтео да их тужи што су му ставили поврће у воћну салату.

Sad bas negde procitah da je lubenica afrodizijak. Ako je bio sa devojkom, mislili su mu dobro.:smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Juanito рече

do sada sam mislio da je povrce i to srodno krastavcu, a ono i krastavac pripada u voce :D

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Bokisd рече

Kada bi ona bila sa mnom, ( koji sam nizi od nje same ), onda, bi i ja bio sa njom. ( koja je visa od mene )

Znaci, sve zavisi od nje. 

Dobra logika,... :smeh1:

Logika je :ok:, ne mozes da omanes.

пре 10 часа, Neša_ рече

Pusti ti njih i njihove priče. Razmrdavam se svaki dan poštenim radom.

Ja ne diskriminišem žene koje su više od mene. Poštujem ih i cenim kao i ostale, jer su meni sve podjednako lepe i dobre.

Biti sa višom ženom, ima niz pogodnosti. Npr. može ti dohvatiti predmete na većoj visini, koje ti ne možeš, zatim imaš manje glavobolje da je sačuvaš od drugih muškaraca, koji izbegavaju visoke žene, onda prilikom svadbe ako negde zapne, može ona tebe, kao mlada, da prenese preko kućnog praga, umesto ti nju...

Samo sam se nadovezala na njihovu salu. Da te prenese preko kucnog praga?? Mozda ti trazis neku rvacicu, one imaju po 90 kg :smeh1:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kordicka93 рече

Da te prenese preko kucnog praga?? Mozda ti trazis neku rvacicu, one imaju po 90 kg :smeh1:

bacačicu kladiva iz DDR-a :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...