Jump to content

Zabranjuje li hriscanska vera ,slusanje nekih vrsta i zanrova muzike?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Човек хоће да каже да било каква музика која је сатанистичка, била хеви метал, била реп, био то Боља Дрљача, не иде са хришћанством. 

Метал који не спомиње Сатану, већ поља лала, камилица, љубичица није проблем. Није рекао да је сваки хеви метал сатанистички. 

У ком смислу помиње? То звукови су, и то још од деветнаестог века, веома еволуирали самим тим је и било која тврдња о "пољима лала, камилица, љубичица" превазиђена. Да не кажем неозбиљна.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 445
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Јел икад иком успело да се опусти уз ону ларму и урликање? Да се пресабере, поразмисли мало итсл.

Јесте мени и многим мојим пријатељима!

Метал по мене делује изузетно опуштајуће,позитивно,без икаквих примеса мржње,беса и сличног...Сто пута сам причао овде на форуму,да су фанови хм музике изузетно интелегентни,емотивни и добри ликови. Да ли сте икад чули да неког малтретирају,праве нереде,као рецимо на сплавовима где се слуша музика коју рецимо већина вас слуша...Аквилио вам је лепо рекао о самом доживљају музике, али за то треба имати талента и мозга...

Дакле људи,не причајте о ономе о чему немате појма...

И ова нечија блентава опаска како не треба себе називати хришћанима,ако се не придржавамо таквог живота...извинте безгрешни,нисмо вас препознали... :0222_shocked:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

A иначе дисциплина кичме није тржишни прозвод, нема циљну групу, и која свира за своју душу.  То је музика, а оно је производ,

Млађони, конструишеш по обичају, ко тврди да ово није а оно јесте производ?

(Show) business as usual.

Подели на овим сајтовима

Јесте мени и многим мојим пријатељима!

Не кажем ја ту нигде да мазохизам не постоји, нити да се не испољава колективно.

Сто пута сам причао овде на форуму,да су фанови хм музике изузетно интелегентни,емотивни и добри ликови.

Чек' сад... "интелегентно" је сто пут касти да су крајње дезорјентисани потрошачи, ил' ако 'оћеш конзументи, "фанови хм музике". Рече ја ли ја ту да је крајње дискутабилно те крике и звуке уопште и звати музиком?

Подели на овим сајтовима

Млађони, конструишеш по обичају, ко тврди да ово није а оно јесте производ?

Чему онда издвајње метала као таквог? Зашто си онда рекао "метал има неку публику".. .свак музика има неку публику. 

Не кажем ја ту нигде да мазохизам не постоји, нити да се не испољава колективно.

Безобралук ти, ко по обичају, није стран. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Чему онда издвајње метала као таквог? Зашто си онда рекао "метал има неку публику".. .свак музика има неку публику. 

Безобралук ти, ко по обичају, није стран. 

Ti od njega ocekujes neki razuman odgovor?? Zar ne vidis da je klasican trol koji samo sljiska neke kukicaste frljoke od postova?! Kada si video da je usao sa nekim u raspravu i da je sagovornik razumeo sta mu je cilj i glavni argument?!

Подели на овим сајтовима

Ти потрошачи не конзумирају само те звуке већ читаву костимографију, да не кажем саживљавају се са идолима, тако да је и погрешно звати их "публика".

Подели на овим сајтовима

Ti od njega ocekujes neki razuman odgovor?? Zar ne vidis da je klasican trol koji samo sljiska neke kukicaste frljoke od postova?! Kada si video da je usao sa nekim u raspravu i da je sagovornik razumeo sta mu je cilj i glavni argument?!

Ласкај ти и даље себи како си озбиљан полемичар. Мени си задњи пут био забаван. И рекреативан.

Подели на овим сајтовима

Stvar je vrlo jednostavna. Neko ili ima sluha ili nema. Ko smatra da je ovo satanizam ili da nije vrhunska umetnost naprosto nema sluha i za njega ce ovo uvek biti buka.

Подели на овим сајтовима

Ko smatra da je ovo satanizam ili da nije vrhunska umetnost naprosto nema sluha i za njega ce ovo uvek biti buka.

Сад, кол'ко је ком то butchno не'м појма, ал' сам скоро сасвим сигуран да није ни satanizam нит' vrhunska umetnos'.
Подели на овим сајтовима

Ти потрошачи не конзумирају само те звуке већ читаву костимографију, да не кажем саживљавају се са идолима, тако да је и погрешно звати их "публика".

Глупости, мене костимогрфија скоро никд није занимала.... занимала ме је емоција која се носи у песми, енергична, јака, тврда, борбен, победничка.

https://www.youtube.com/watch?v=-16NwCtZv_Q

From the depths of Hell in silence

Cast their spells, explosive violence

Russian night time flight perfected

Flawless vision, undetected

Pushing on and on, their planes are going strong

Air force's number one

Somewhere down below they're looking for the foe

Bomber's on a run

You can't hide, you can't move, just abide

Their attack's been proved

Raiders in the dark

Silent through the night the witches join the fight

Never miss their mark

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Тако је Млађо...ПРИМА ВИКТОРИАААА   :navijanje:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...