Jump to content

Милан Лазић

Члан
  • Број садржаја

    33
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Милан Лазић

  • Рођендан 07/03/1995

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Omoljica (Pančevo)

Contact Methods

Скорашњи посетиоци профила

1435 посетилаца

Милан Лазић's Achievements

Напише по коју

Напише по коју (3/9)

49

Форумска репутација

  1. Не знам да ли вас је мајка послужила али знам сигурно да дте слушали моје дивно појање (скроман момак).
  2. @Goran Likić Далеко сам од идеалисте. Али можемо доста да променимо тек онда када будемо нормално разговарали, без прикривених намера, отворено. Овако док се ми свађамо, заиста ћемо доћи у ситуацију да нам Цркву води пар Епископа.
  3. @Bernard Много проблематичан сабор, и још проблематичнија чињеница, да не постоји интересовање за реинтерпретацијом његових канона. Хвала за прилог.
  4. Па брига нас је, Црква је тада била јединствена. Друга ствар, број епископа не значи ама баш ништа. И на Криту је била маса епископа, па је то само обична конференција. Трећа ствар, и код нас је сабор у Трулу сабор помесног карактера, а проблематичан је због тога јер су његови канони структурално обавезујући за целу Цркву (Целибат епископа, пост...), пре канона васељенских сабора, који су умели да буду у супротности. Зато данас имамо ситуацију поста недељом, и у дане између Васкрса и Педесетнице, као и чињеницу да је целибат духовно узвишенији, како је тада правдана чињеница зашто је укинут епископски брак. Сада нам је монаштво структурални носиоц Цркве (sic!).
  5. @geronymo Ту ми је мајка радила, можда те је она и послужила.
  6. Вучић се свети митрополиту због тога што зна шта Амфилохије мисли о њему, па зато спинује.
  7. @Милан Лазић Чињеница је и да си у првом тексту хештаговао владике које су спиновани медији развлачили јер су одбили послушност АВ. На крају, не бих ти ово ни писао, да ми ниси драг, и да нисмо скоро разговарали о стању у Цркви. Паметнији си ти од већине наших епископа, не треба ти да будеш у машини вође.
  8. Да Фанар неће дати Мирашу аутокефалију зна и моја тетка Мирјана. За одузимање имовине, потребна је подршка већине грађана, коју су имали одрођени Македонци ономад, тако да и та чињеница стоји, алал вера.
  9. @Zoran Đurović Навео си и да се састао са Милом на броду a извор су ти спиновани медији.
  10. Не стоји оптужба. Зокијеви текстови не иду у прилог Милу, он их оптужује за шуровање. Оно што је сигурно, јесте да оваквим нападима без доказа, са много претпоставки, само отежава стање.
×
×
  • Креирај ново...