Jump to content

зеленизуб

Члан
  • Број садржаја

    4086
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    1

Everything posted by зеленизуб

  1. Ма не'м ти ја појма Драле, вид' ти то тамо с пречанима* најбоље, отим Бачванима, ја сам ти из Сирмије Змај Огњеног Вука деспотије (мада ме и овдашње локал-патриоте често волу да запљуну како сам геџа, нешта им то значи, а мене опет боле бриге). Ил' сам бар ту само рођен, очеви су из Шумадије, ал' и там' кад одем урођеници ме стану прозивати како сам 'Ерцеговац јер су моји 'номад и онде к'о гвардија под Карађорђем досељени... Кекеке, онда им доскочим (ускочим&поскочим) те речем како беле везе немају, и да сам ја рођени Сирмијанац. Е, то већ не дају касти јер су из тамошњег угла посматрања сви пречани* заправо Швабе, и да при таковој лицитацији не мерем бит' нико други н'о њи'ов, макар био и у разломку Боске из Подриња (ко тек с овима на крај изиђе ја му скидам капу), ал' је ипак све је подношљивије н'о да посред Србије за себе речеш како си Швабо. И ај' сад буди паметан на те "јел, чији с' ти мали" небулозе у овако необично многобројним српским земљама, домаћим а нашим. The answer my friend is blowin' in the wind, the answer is blowin' in the wind... Што нас некако опет враћа на дуд као занимљив појам, и још интересантнију, што би се но у нас казло - прохујало с вихором одредницу. Свирнуло кроз дудове рашље, да се тако прецизније изразим. _____________ *пречани - преко пречи наоколо ближи
  2. https://www.behance.net/gallery/34698035/Type-Cycle-Typeface
  3. Свима постоји смрт, не'ш веровати, ил' предстоји ал' ми то ту није била палента. Него, јеси л' кад био у прилици да видиш неку од ових 'бесконтактних' техника?
  4. Што мислиш да то 'pokoravanje nekome' увек мора да буде вољно? Тренираш те заостале технике, како се то сад зове, борилачке вештине, па због тога?
  5. Шта 'isto'? Гледа филмове, јеси л' на то мис'ио?
  6. Ја мислим да сам то запамтио, није ту ништа било погрешно, на једном месту чак и размишља о немогућости санкционисања таквих (ђавоиманих) починилаца кривичних дела па сам се тако сетио и неког филма по наводном истинитом догађају, али, нажалост, нисам запамтио наслов. Сам филм је доста тешке атмосфере, па се ваљад нисам ни трудио. Углавном, лудих седамдесетих негде у Империји група научника покушава експериментално да докаже extrasensory perception и има никакве резултате, све лажњаци, али у тренутку кад се појави озбиљна кандидаткиња остају без средстава, онда се за све то заинтересује и Империјална гвожђара али другачије мотивисана... неко је то овде гледао, сигурно, па ће ти вероватно и рећи како се зове. Ти погледај, па мало размисли о томе. Ако се изузму два-три холивудска детаља мени је деловао поприлично веродостојно урађено. Неко се ту баш потрудио да дочара проблематику.
  7. Јел ти то Паки ту мис'иш 'femina®'? Уф, и ово Жен®умље ми делује к'о да има одређену терминолошку снагу.
  8. Пази, квалитетна су та размишљања о слободама оног-овог, и скоро па неисцрпна... ал' је ту више него практичном, самим тим и ефикасном, глобализму проблем што му то дужничком робљу смањује продуктивност. Не мо'ш се ти рецимо ту сад борити за све слободе, наопако, шта би то тек било на тржишту слобода, него полако, једну по једну.
  9. Ви'ш да ти ту појма немаш Kratos, брате мој потлачени, са' ће ови мајстори хонорарног мишљења да те убеде у шта 'оћеш. И боле те баш бриге за 'kišne šume Amazona' итсл. 'mir u svetu', имаш ти паметнији посли. На крају, шта ми'ш, ко треба да врати те кредите што су ови мудраци исподизали? Да неће они сами можда? А све и да 'оћеду немају времена тако преокупирани 'smislenom' борбом за оно/ово & 'doslednim' zalaganjem за штошта и којешта... А о ваћарењу којекак'их фондова, н' умем ни да ти опричам.
  10. Који сам ја тек сељак... Ја мис'ио у нас The Police плаћена да се с отим маје. Кад оно, 'ес видио... Тр. ди отиди те види, скр. 'DVD'.
  11. Ех, Паки... Немој сад бит' таки, па да су те tri policajke којим случајем у цивилу од те песничке слике не би ни'ш ни било. Мене не би ни чудило да рецимо, и то за коју годину, како се већ ова 'stvarnos' развија, по отијем Holandijama итсл. bikini зонама полицајке не марширају и у monokinijima. 'Нако full equipment што у нас веле, са све машинкама. Eins, zwei, Polizei, drei, vier, Grenadier, fünf, sechs... Ja Ja Ja Was ist los? Was ist das? А ја се још у себи чудим, шта ми сад нешта овај Juan све готивније размишља?
  12. Ма контам и ја, видим ту... Па добро, ето, лепо, а и шта би друго just married телог in Phoenix, Arizona но да picking up the дудиње in garden? Наш чоОовек...
  13. Не везано сад за реторичко питање Душка Дугоушка, и све то, била ми смешна та "дудиње" аналогија. Баш сам пре неки дан ту исто...
  14. http://www.zazzle.co.uk/whats_up_dude_hoodie-235428865065241991
  15. Ни ја нисам сигуран да си ме ономадне разумела. Ако ти већ то'ко стало да нарушаваш хармонију инсистирањем на симетрији, коју ти упорно доживљаваш к'о једнакос', а не к'о равноправнос', онда је и боље да 'budeš' само 'lepa' - 'ne znam tvoja razmišljanja i stavove, govorim uopšteno'. Да... и ако си већ ту реш'ла, ред је и да будеш 'ЖЕНА℗'.
  16. Noli turbare circulos meos http://i.imgur.com/0T1yF0q.jpg
  17. Па не знам, неко вероватно и тако успева да се дубље концентрише... Нисам сигуран и да је то иста категорија пошто сам ја насловљено питање схватио више у домену делатног, а не интроспективног или како ти ту инсистираш, религиозног.
×
×
  • Креирај ново...