Jump to content

Zabranjuje li hriscanska vera ,slusanje nekih vrsta i zanrova muzike?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Smesno je sto se od pocetka imamo subjektivnost sto se tice muzike ako se meni svidja onda je ok ali ako nesto nije po mojoj meri e onda okrecemo pricu.Prica o Eagles-ima je isto toliko tacna kao i prica o metalu da je satanisticki a ako ne znate odgovor na postavljeno pitanje posaljite coveka da pita svestenika samo nemojte da kazete da i oni nemaju pojma.

Sto se tice Antona Leveja i njegovog satanizma  ne razumem kako vi zamisljate uopste satanistu ako on nije satanista

Stavio sam ti link gde se objašnjava detaljno. Hotel Kalifornija nije nikakav hotel niti zgrada, već metafora za hedonistički, pohlepni svet muzičke industrije i njegove mračne strane u Los Anđelesu '70-ih godina prošlog veka. Nema nikakve veze sa Lavejom ili satanizmom. To kažu ljudi koji su napisali pesmu. E, sad, ako bi ti da više veruješ internet urbanim legendama umesto članovima benda, to je onda tvoja stvar.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 445
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Sto se tice Antona Leveja i njegovog satanizma  ne razumem kako vi zamisljate uopste satanistu ako on nije satanista

Па лепо. Неко ко обожва ђавола, сотону, демоне. А не неко ко живи живот ко нормални људи и онда то назове "сатанизам" јер упражњава секс и пије алкохол и дрогира се. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nego ako može pitanje, šta neki bent čini satanističkim?

Ако се бави спаљивањем цркви и рушењем надгробних споменика, руга хришћанским светињама и декларише као сатанистички.

Све остало спада у домен светске музике која пропагира насиље и пороке.

"Драги мој господине, није битно да ли Бог постоји или не, већ да ли бисте Ви своје понашање променили ако бисте открили да Он постоји? Ако је одговор: да, онда значи да је Вама Бог потребан."

Подели на овим сајтовима

Уколико се не бави душевним и пи6тањима вере-све је јасно!

Није сатанистичко!

Подели на овим сајтовима

Вар човек с овим ником, мислиш воли коју и дисциплину кичме па је музички мало отворенији... макар.. ако не на другим пољима.. али ћушак.. 

Е Чарапан жаба ти у гаће.

Подели на овим сајтовима

Е Чарапан жаба ти у гаће.

бежи преваро :) 

Подели на овим сајтовима

Pa jel ti znas o cemu oni uopste pevaju,koji logo koriste,kakva im je korograija.....

Види, ја сад не знам да ли су ти Slayer сатанисти или нису... А оно што ми се ту чини врло битно истаћи како је у информатичкој ери "o cemu oni pevaju,koji logo koriste,kakva im je korograija" мање-више небитно ( можда чак и ствар маркетинга циљаног на бунту склону тинејџерску популацију ) из једног врло простог разлога, тачније из истог оног због ког ту врсту showbusiness-a не треба погрешно доживљавати као музику. То су само "звучни записи" на неким од "носача звука" који опет имају своје "тржиште", дакле "роба" намењена тржишту, сад, колко је оно захтевно и колико ови успевају на те захтеве да одговоре је већ економија... А ти идеолошко религиозни моменти и ако понегде постоје, ипак су у другом плану. Једноставно ту је профит примаран.

Подели на овим сајтовима

Interesantno je da kad se pitanje (namerno) postavi naopako,

sledi rasprava na pogresnu temu. 

Ne zabranjuje se ništa!

1.KOR.6:12 

Sve mi je slobodno, ali nije sve na korist; 

sve mi je slobodno, ali neću da šta ovlada mnome.

1.KOR.10:23 

Sve mi je slobodno, ali nije sve na korist; 

sve mi je slobodno, ali sve ne ide na dobro.
Подели на овим сајтовима

Milosavljevicu,ti se to ponovo informises peko Wikipedije ili preko Yahoo answers kad kazes da Slayer nije satanisticki bend?!

ја слејер слушам неких 13-14 година.

Види, ја сад не знам да ли су ти Slayer сатанисти или нису... А оно што ми се ту чини врло битно истаћи како је у информатичкој ери "o cemu oni pevaju,koji logo koriste,kakva im je korograija" мање-више небитно ( можда чак и ствар маркетинга циљаног на бунту склону тинејџерску популацију ) из једног врло простог разлога, тачније из истог оног због ког ту врсту showbusiness-a не треба погрешно доживљавати као музику. То су само "звучни записи" на неким од "носача звука" који опет имају своје "тржиште", дакле "роба" намењена тржишту, сад, колко је оно захтевно и колико ови успевају на те захтеве да одговоре је већ економија... А ти идеолошко религиозни моменти и ако понегде постоје, ипак су у другом плану. Једноставно ту је профит примаран.

Управо тако. Профит и изражавање. Слејер су људи који не готиве ово друштво и овај систем, као и лицемерне хришћане тамо по тексасу који су велики хришћани а залажу се за смртне казне. Зато и користе кореографију, текстове и симболе које користе. Као бунт према тим људима. 

Њима је циљ да своју музику дистрибуирају до својих истомишљеника. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...