Jump to content

Shadow Winterborn

Члан
  • Број садржаја

    67
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

1 Пратилац

Profile Information

  • Локација :
    18th century victorian mansion

Скорашњи посетиоци профила

754 посетилаца

Shadow Winterborn's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

38

Форумска репутација

  1. Tuga je lepsa od raodsti, razumece oni koji naslucuju na sta mislim. Stereotipna euforija, i sreca za nekog jesu spoznaja Boga. Meni takva osecanja bude malo gadjenja. Human Teteris: "I`m so fed up with being held don`t try to hold me now." Dolzaimo do spoznaje Boga na razlicite nacine. To govorim u afirmativnom kontekstu, Bog nas nije stvorio da budemo kopije. Ljudi su pahuljice, don`t forget it.
  2. Znam da to nije narocito omiljen stil,... Vise mi se dopadaju katolicke katedrale, ali to je arhitektura. Mislim na estetiku, i delimicno muzika koja se podseca na nju je . Slazem se, to je zapadno-evropski uticaj. Iskreno, ne dopada mi se gradnja u Rusiji, na primer. Ima svoju estetsku stranu, ali meni je Edinburg u maglovitoj noci, na najvisem stupnju estetike.
  3. To sto muzika, svakome pojedinano, predstavlja, je licni dozivljaj, o tome se radi.
  4. Ovo niko nije rekao. Ni decije pesme ne proslavljaju Boga, ali se definisu kao hriscanske. Tekst i melodija ce Vas u zavisnosti od Vaseg licnog ukusa, i onoga sto Vam se servira kao stereotip, asocirati na nesto. Izbor je Vas, da li pristupate umetnosti bez primesa tudjih misljenja ili je sagledavate kao individua, koja sledi Hrista. Od detinjstva smo izlozeni tudjim misljenjima koja uticu na nas nesvesno i imaju udela u formiranju nasih stavova, samim tim nekada je tesko sagledati stvari onakve kakve jesu, za Vas licno.
  5. Postavila sam to pitanje, jer je to "vazeci kodeks" za muziku koju vernici treba da slusaju. Smatram da su nam sva iskustva vazna, neka su veoma bolna. Licno u tome vidim vise lepote nego u slatkastim tekstovima i melodijama. Tudji pogledi na svet trebaju uvazavati, lepse je sto smo svi razliciti, kao pahujice. Bez obzira na licne sklonosti u umetnosti (ovde knonkretno), tudje nisu nuzno bolje ili gore,.. po mom skromnom misljenju.
  6. Ja mislim da se po tome vidi ljudska raznolikost. Tako i treba da ostane. Ja sam mislila na to sto se neka shvatanja definisu kao "pogodnija", a radi se o tome da niko nije upravu, za svakoga, jer su duse razlicite.
  7. Da li smatrate da svi treba da traze isti smisao u tekstovima i melodiji? Nesto je jednoj dusi sablasno drugoj nije.
×
×
  • Креирај ново...