Jump to content

Zabranjuje li hriscanska vera ,slusanje nekih vrsta i zanrova muzike?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Долазим до гроба,свећу ти палим,гроб ћу да ти развалим... sHa_sarcasticlol 

Размишљм ,кога бих могао од ових противника метала,да употребим за следећу сеансу приношења жртве, тј ко ће ми красити жртвени олтар... :)))

Кад бих сазнао, да ли су невини онај ПиП или Никола... :0102_laugh:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 445
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Sam zvuk je naučna tema, ali kompleksnost muzike 

kao skupa tonova a time i enegija, 

merimo uvek subjektivno. 

Jednako je subjektivan i muzičar koji prestavlja izraz recikliranih uticaja.

Sa znanjem ili bez, autor definitivno kanališe energije o kome najčešće nezna ništa.

Подели на овим сајтовима

Sam zvuk je naučna tema, ali kompleksnost muzike 
kao skupa tonova a time i enegija, 
merimo uvek subjektivno. 

Jednako je subjektivan i muzičar koji prestavlja izraz recikliranih uticaja.
Sa znanjem ili bez, autor definitivno kanališe energije o kome najčešće nezna ništa.

Да, сво време хоћу то да кажем.

И шта са том енергијом? Ми који слушамо је упијамо и онда правимо русвај? 

Подели на овим сајтовима

Да допуним само... http://www.darklyrics.com/d/darkfuneral.html

Како кад. Под појмом "музика" подразумевам много више од свирке. Али рецимо да је то свирка. Некад волим класичну (барокну), некад средњевековну, електронску... Све зависи од тренутног расположења. Можеш да видиш и шта сам све качио по форуму, има доста тога. Суштина је да је то често више разонода и неко растерећење које треба да направи простор за нешто важније, отприлике као што се у сну организам обнавља и припрема за нови дан. Права музика је нешто више јер превазилази слух.

Немам бољи одговор...

Drugim recima prava muzika je ona koju ti licno slusas i preferiras.

Sorry bro, tipicna tinejdzerska argumentacija ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

U suštini mogu svaku muziku da slušam, bukvalno svaku, samo za pojedino moraju posebni uslovi da se ispune.

Могу и ја кад сам у друштву и кад мало попијем. На матури сам играо колце, ортак и ја међу жене улетели, остали седели и гледали, док сам на неке рок песме седео и пио дуњовачу. 

Подели на овим сајтовима

И шта са том енергијом? Ми који слушамо је упијамо и онда правимо русвај?

Лоша енергија има сличан ефекат као дувански дим. Делује пријатно а разара биће. То важи за сваку страст. Ваљало би обратити пажњу и на ово што Соломон рече о народној музици. Могу се већ извући неки општи закључци...

@@cloudking, без увреде али подсећаш ме на људе са којима никад нисам могао да се усагласим па самим тим ни да дискутујем. То је тако ваљда природно. Да смо живи и здрави! :pivo:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Није метал... Али диже... Тензију.. Колеге из ВВЦГ.. Имена нису битна :)))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@ Иван Ивковић

"...као дувански дим. Делује пријатно а разара биће..."

а владика спев`о песму о лули и дувану... :)

Подели на овим сајтовима

Ево нашао сам једну рушилачку, а нашу:

О чему се ради? 

Лик пева ''Ми смо дрвосече, потаман нам све..'' дакле лик истиче бунт, ради шта хоће, нико га не држи на ланцима. Истиче агресивност према босанским шумама, иначе природним резерватом и стаништем бројних шумских биљних и животњских врста. И онда он у свој тој лјепоти, улети онако крупан, необријан и неошишан међед међу ту лјепоту и уз звуке гитарске дисторзије развезе cover од моторне тестере рушећи дебла пред собом. 

Ово је идеално ујутру за дрвосече место кахве и раџе да их мотивише на посао који раде. 

П.С. морате признати ви што слушате рок, да је музика много добра без обзира што је текст мега глуп

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...