Jump to content

Zabranjuje li hriscanska vera ,slusanje nekih vrsta i zanrova muzike?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево једна која на мене оставља посебан утисак и рекао бих да лик говори о оном правом паклу

Слажем се, много јака песма. Слушајући сетио сам се још нечега. Оно што у металу на првом месту сматрам отровним јесу јаке гитарске дисторзије, на другом месту вриштећи и режећи гласови. После тога долазе текстови и "уметнички рад" за омоте, наступи и остало. Опет наглашавам да не треба генерализовати, само обраћати пажњу на оно чиме се хранимо.

ево ти једна слика

Подсећа ме на неку библијску личност ал' нисам сигуран... :unbelieveble:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• Одговори 445
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Mr.Lordi privatno

"Kršćanin je te poriče bilo kakvu vezu benda sa sotonizmom ističući kako bubnjar Kita čak piše crkvene pjesme. Ispod zombi-kostima nalaze se dobri dečki i jedna cura iz susjedstva koji su se u privlačenju pozornosti samo poslužili starim marketinškim trikom - iznenadi i šokiraj. Rođen je 15.2.1974. u Rovaniemi u Finskoj. Metal prati još od ranog životnog vijeka i obožavatelj je grupe KISS. Grupu Lordi osnovao je kad mu je bilo svega 18 godina. Završio je studij za filmsku umjetnost. Radio je i kao profesionalni šminker a prvi spot režirao je upravo on. Također, sve grafičke radove i kostime izradio je on sam."

Подели на овим сајтовима

Kršćanin je te poriče bilo kakvu vezu benda sa sotonizmom ističući kako bubnjar Kita čak piše crkvene pjesme.

Извините ако је ово неумесно али шта мислите о предлогу да их позовемо на Светосавску академију или нешто слично? Мислим да би било сензационално! :)

Подели на овим сајтовима

Auuuu pa sad si ga ugasio. Znas ti da je on..........

....`oџа... 

Подели на овим сајтовима

Ljudi sve je relativno.

Ne mozete umetnost posmatrati na takav nacin. Umetnost nije ideologija. Umetnost je cista sloboda

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Слажем се, много јака песма. Слушајући сетио сам се још нечега. Оно што у металу на првом месту сматрам отровним јесу јаке гитарске дисторзије, на другом месту вриштећи и режећи гласови. После тога долазе текстови и "уметнички рад" за омоте, наступи и остало. Опет наглашавам да не треба генерализовати, само обраћати пажњу на оно чиме се хранимо.

Подсећа ме на неку библијску личност ал' нисам сигуран... :unbelieveble:

Не видим што би дисторзије биле отровне и у ком то смислу отровне? За душу, на то мислиш?

Подели на овим сајтовима

Umetnost je cista sloboda

Свашта човек има да прође док постане достојан да се назове уметником, бити дунђер, занатлија, мајстор па тек онда уметник.

А има и онај израз "уметност над уметностима"...

Не видим што би дисторзије биле отровне и у ком то смислу отровне? За душу, на то мислиш?

Као што није здраво слушати моторну тестеру "на увце" или нешто слично што прави буку тако ни дисторзију не ваља, тј. јаку и грубу дисторзију. Најпре из тих чисто практичних разлога а онда и метафизичких. Опет кажем - мислим да је врло добро поређење са алкохолом.

Подели на овим сајтовима

Свашта човек има да прође док постане достојан да се назове уметником, бити дунђер, занатлија, мајстор па тек онда уметник. А има и онај израз "уметност над уметностима"...

Има ко коси , а има и ко воду носи. :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Као што није здраво слушати моторну тестеру "на увце" или нешто слично што прави буку тако ни дисторзију не ваља, тј. јаку и грубу дисторзију. Најпре из тих чисто практичних разлога а онда и метафизичких. Опет кажем - мислим да је врло добро поређење са алкохолом.

Ради се о томе што не разумеш чари рок и метал музике. Теби је као и многима то бука. И мој буразер то каже, кад год му пустим тако нешто, он ме пита ''А како можеш слушати то тако бучно и ухоцепајуће?'' Једноставно неки од нас то могу слушати, некоме је то бука, а некоме права уметност. Неки смо рођени са ухом за рок, а неки за баладе, за класику, за нешто мирније. Можда је у питању сам дух који тражи енергичнију музику, бучнију, нешто што ће да га пробуди и живне. Мени рок даје енергију, покреће ме, ја не могу слушати сат времена Бетована, сморим се брате мили, али могу 2 сата слушати Металику и уживати у томе. 

Подели на овим сајтовима

рејзинг хелфајр. 

Dark_Funeral_-_Teach_Children_to_Worship

Немој Милосављевићу, таман смо лепо изнели фине песмице, а ти све упропастиш са тим својим пентаграмима  :D

Подели на овим сајтовима

Немој Милосављевићу, таман смо лепо изнели фине песмице, а ти све упропастиш са тим својим пентаграмима  :D

добро дедер.. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...