Jump to content

Kako naša djeca kroz školske lektire uče da je normalno biti nasilan

Препоручена порука

Stojim iza toga, da je za tebe Tri praseta, nista vise , logiku prepusti logicarima. 

Znači deci ipak ne treba davati da čitaju Bibliju? 

A inače, ja nemam problema sa eksplicitnim sadržajem knjiga, ili nemam problema sa knjigam čiji mi se sadržaj ne sviđa. Pa ono Tri praseta je nekako više za ljude kojima to smeta, mada sa druge strane ipak vuk juri prasiće da pojede pa ruši kuće ipak ima dosta nasillja, treba to zabraniti ipak.

Подели на овим сајтовима

Znači deci ipak ne treba davati da čitaju Bibliju? 

A inače, ja nemam problema sa eksplicitnim sadržajem knjiga, ili nemam problema sa knjigam čiji mi se sadržaj ne sviđa. Pa ono Tri praseta je nekako više za ljude kojima to smeta, mada sa druge strane ipak vuk juri prasiće da pojede pa ruši kuće ipak ima dosta nasillja, treba to zabraniti ipak.

Prasići SKUVAJU vuka O.o

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Prasići SKUVAJU vuka O.o

Au to sam zaboravio, eto verovatno neko potisnuto sećanje (ili kako se to već zove) zbog traume koju sam doživeo. Evo još se tresem koliko mi nije dobro kada sam se setio cele priče.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Stojim iza toga, da je za tebe Tri prasetа

Одавинг, када добјеш та три прсета, ја ћу да донесем кисео купус и вино па да гозбимо....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Bas si incestoljubiv, ja sam mislila imaju mamu, da im kuva , vidi se da si citao Antica

Зар ћеш децу да учиш да сматрају да је жени место у кухињи? 

Подели на овим сајтовима

Како није озбиљна, ош да ти деца читају Мику Антића?!!

Па не бих, ипак сам се зезао да тема није озбиљна. 

Ako Mika podstiče na gledanje žena kao seksualnih objekata, šta tek reći o Vuku S. Karadžiću:

Link

(pažnja, kliknuti na sopstveni rizik!)

:)))

Овако кад човек погледа одмах разбије неке предрасуде да су се наши стари тобоже венчавали невини, чисти, ништа пре брака. Ех, па то већи блудници од нас бејаше кад Турци по земљи бјежаше, бјежаше по земљи Србији. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...