Jump to content

Kako naša djeca kroz školske lektire uče da je normalno biti nasilan

Препоручена порука

Ok, ali kada uporedis Necistu krv i Kad su cvetale tikve... za koju bi se prije odlucio? 

Кад су цветале тикве је једна од најјаачих лектира икада. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ok, ali kada uporedis Necistu krv i Kad su cvetale tikve... za koju bi se prije odlucio? 

Мен' обе 'нако... И не саблажњавам се ја много, тим пре што данашња деца читају неопуредиво мање од неких старијих генерација.. Рецимо, у основној школи лектира. Више није обавезна

Подели на овим сајтовима

Мен' обе 'нако... И не саблажњавам се ја много, тим пре што данашња деца читају неопуредиво мање од неких старијих генерација.. Рецимо, у основној школи лектира. Више није обавезна

Ja ne bih bila odusevljena kada bi moje dijete doslo kuci i reklo '' Mama, mama, oni iz knjiga se tuku, seksaju, psuju i piju. To znaci da je u redu, jer kazu da idemo u skolu da ucimo... Treba li i ja to da znam ? '' :)

Подели на овим сајтовима

Odustajem... vi izucavajte i Kamasutru, ako zelite. :)

Имам и то. :) 

Подели на овим сајтовима

Кад су цветале тикве. Нечиста крв, колко год да је квалитетна књига, никад више у животу. Смучило ми се све.

И много више потреса Нечиста крв, и разбија сваку илузију о некадашњем лепом и флафичастом времену где је све прштало од морала и...

Можда сам субјективан јер се и данас стресем кад се сетим књиге, ал црнило без имало белог. Ако је алтернатива томе лоша само због тога што има неких псовки, дај алтернативу!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Imas Kamasutru, a nemas curu :D e jbg :D

a kako ti znas da nema devojku, a? :D 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Mika Antić podstiče na nasilje? Odo da se upucam...

Nemoj Huane, nemoj! 

Sofka i Tomca placu za tobom! Forum ce da ni nestane! Pa kud cemo bez tebe!? Kud... :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Imas Kamasutru, a nemas curu :D e jbg :D

Имаш мужа а немаш камасутру :( 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...