Jump to content

Зоран Ђуровић - Онан - Онанија

Дејан

Препоручена порука

Пре сат времена, Zoran Đurović рече

12:smeha::))12:smeha: Па ко је и помислио да си слушао Јустина? А и што је то теби потребно да не можеш да се п... на његов рачун? Укапирали смо добро твоју методологију!

Ђуровићу, ти си болестан. Само не знам тачно колико.

Подели на овим сајтовима

Јустин: Причам им ћирилицом! :)) Ако радиш то, отпашће ти кита:)) 

Ова мала има Мароканца... Нема доктора који би је излечио, него само мушкарац који би је добро задовољио. 

Пуни су манастири болесних момака.

Јашу се од 15. године...

Жена треба да је сисата, гузата

Неуки монаси који бране женама и мужевима да спавају

Погибе народ

Ја да сам учио медицину, ја бих био хирург. То треба одсећи (муж који не облежава своју жену). Психички је ушкопио ту жену, везао је за себе. Нема ту ни велики пенис ни мали пенис. Мора жену увек да задовољава осим ако му је рак однио ону работу. Безобразлук да неће да приђе жени месец дана. Нема греха ако се азведе од њега. Нека га превари, нека иде на Шар Планину у хотел, да има 15 дана човека, да овај истресе кесу, па нека се врати своме да га Воли као Сека Персу. Шта ће јој муж ако нема ону работу.

Прељуба је ако превариш човека кога волиш и заволиш више љубавника који је бољи у тим пословима. Онда запоставиш мужа, па онда пропадне и твоја и она друга кућа. 

Крмача се букари, овца се мрче, коза се прца... Наш народ је имао техничке термине за сваку врсту, а мене сада ови облежавају да сам перверзан!12:smeha:

Руком тандрља своју киту. Узми па се сам иживљавај са својом девојком. 

Монахиње и монаси су све дивни људи. 

Да не настављам са изводима, немам времена. Други део овде:

Подели на овим сајтовима

Ја сам аматер за Јустина, знао сам човека, имали смо дивне разговоре. Све ово потписујем. Речено је простим народским језиком, али је то све оно што срећемо у парохији. Он се сада сигурно радује на небу што продужујем његов просветитељски рад. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Zoran Đurović рече

Ја сам аматер за Јустина, знао сам човека, имали смо дивне разговоре. Све ово потписујем. Речено је простим народским језиком, али је то све оно што срећемо у парохији. Он се сада сигурно радује на небу што продужујем његов просветитељски рад. 

Ти и он се не можете поредити. Тј, можеш само да сањаш да ''што продужујем његов просветитељски рад''.

Подели на овим сајтовима

@Талични Том Брате, ја сам врло јасно рекао да је рукоблуд грех. 

И јасно сам навео ситуације у којима је то зло мање,од неког већег. Рецимо да човек направи превару и закачи полну болест.

Најбоље је да човек никакав грех не направи, ни рукоблуд ни прељубу то је оно што ја кажем.

Никога не охрабрујем нити саветујем да чини грех. Нек се моли Богу свако ко упадне у искушење.

Подели на овим сајтовима

Сад је ваљда Јустин највећи или једини прави духовник по питању мушко-женских односа?

Његови увиди су неприкосновени, шта ли?  Сви стари и нови светитељи ништа наспрам њега?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Сад је ваљда Јустин највећи или једини прави духовник по питању мушко-женских односа?

Његови увиди су неприкосновени, шта ли?  Сви стари и нови светитељи ништа наспрам њега?

Не лупетај. Али погледај те клипове, мада нећеш имати телесне користи јер си прегорео као лицна. 

Да те похвалим да си за Плаво небо ипак разуман човек, неко ко може да разуме шта је Јустин говорио. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

@Талични Том Брате, ја сам врло јасно рекао да је рукоблуд грех. 

Ти си се чудио што нисам хтео да му одговарам? Видиш ли како теби приписа нешто што ниси рекао? Када то видим, ја се обесхрабрим. Јер су ту неки разлози за које разум не зна... А нећу да га чачкам, јер Том мора то да види са својим психологом.  

Јасно ти је и да је мој и твој став различит, јер ти кажеш да је мастурбација грех, а ја кажем да може бити грех. Као што кажем да некоме може да помогне да буде душевно здрав, а некоме да га утврди у душевној болести. Ерго, за мене је неутрална ствар, јер нигде у Библији није осуђена, а људи су дркали од кад је света и века. Уз то, Библија је уредно осудила све друге сексуалне преступе, и не може се објаснити зашто "продужавање тела" како веле католици у исповести, није убројано у грех. 

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Zoran Đurović рече

Јустин: Причам им ћирилицом! :)) Ако радиш то, отпашће ти кита:)) 

Ова мала има Мароканца... Нема доктора који би је излечио, него само мушкарац који би је добро задовољио. 

Пуни су манастири болесних момака.

Јашу се од 15. године...

Жена треба да је сисата, гузата

Неуки монаси који бране женама и мужевима да спавају

Погибе народ

Ја да сам учио медицину, ја бих био хирург. То треба одсећи (муж који не облежава своју жену). Психички је ушкопио ту жену, везао је за себе. Нема ту ни велики пенис ни мали пенис. Мора жену увек да задовољава осим ако му је рак однио ону работу. Безобразлук да неће да приђе жени месец дана. Нема греха ако се азведе од њега. Нека га превари, нека иде на Шар Планину у хотел, да има 15 дана човека, да овај истресе кесу, па нека се врати своме да га Воли као Сека Персу. Шта ће јој муж ако нема ону работу.

Прељуба је ако превариш човека кога волиш и заволиш више љубавника који је бољи у тим пословима. Онда запоставиш мужа, па онда пропадне и твоја и она друга кућа. 

Крмача се букари, овца се мрче, коза се прца... Наш народ је имао техничке термине за сваку врсту, а мене сада ови облежавају да сам перверзан!12:smeha:

Руком тандрља своју киту. Узми па се сам иживљавај са својом девојком. 

Монахиње и монаси су све дивни људи. 

Да не настављам са изводима, немам времена. Други део овде:

И овде има одређене градације. По оцу Јустину је боље да жена оде на Шарпланину и буде са неким ко ће лећи са њом него да трпи занемаривање од стране мужа. Ово је баш смело, могуће да дозива мужеве памети. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вилер Текс рече

И овде има одређене градације. По оцу Јустину је боље да жена оде на Шарпланину и буде са неким ко ће лећи са њом него да трпи занемаривање од стране мужа. Ово је баш смело, могуће да дозива мужеве памети. 

Не, није смело, него прича свашта, да се крстиш левом руком.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Zoran Đurović рече

Ерго, за мене је неутрална ствар, јер нигде у Библији није осуђена, а људи су дркали од кад је света и века. Уз то, Библија је уредно осудила све друге сексуалне преступе, и не може се објаснити зашто "продужавање тела" како веле католици у исповести, није убројано у грех. 

Као што рекох, ти си болестан, и то поприлично. Причаш најобичније будалаштине. А нажалост, имаш и публику која ће то да слуша.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Не, није смело, него прича свашта, да се крстиш левом руком.

Јел? Знаш да је штапом лупао по зиду и урлао да би једном мужу који виче на жену показао како је то ружно.

Роки,баш због крајности које ти заступаш мислим да отац Јустин овако говори.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...