Милошшш Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече @Милошшш Vec sam se osisao brale, vidi se na sledecoj fotografiji. Kosu režeš, kosa o5 raste.. Jedva da se sećam tih dana u svom životu Поет је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 Milica Bajic, Дуња, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 AnaLaz, Milica Bajic, Smaragdni kamičak and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 Јелена М., Smaragdni kamičak, Juanito and 8 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 Bozic ove (u stvari već prosle) godine ponovo u Poljskoj Vladan :::., Рапсоди, Биљана, два and 14 осталих је реаговао/ла на ово 11 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 Поет, Milica Bajic, Smaragdni kamičak and 10 осталих је реаговао/ла на ово 7 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 Dominika, Milica Bajic, Smaragdni kamičak and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 @Juanito Brant don Huan, je jedan veoma talentiran i inteligentan momak. I kad ga pofalim, nije da bih pofali sebe. Nego ete, retko nekoga falim, sem sebe samoga. Pa mi malo dosadilo. Рапсоди and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 Пг, Flojd, stevan911 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 Bozicno iz Libana AnaLaz, Milica Bajic, dadodj and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 Jos malo crkava pravoslavnih iz Libana Manastif Shafiat al-Harra Neka crkva sv. Djordja u jednom od mnogobrojnih pravoslavnih sela (regija Al-Kura) Manastir sv. Ilije "Shwayya" Juanito, Vladan :::., Milica Bajic and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 Pravoslavna crkva. Sv Djordja u Brummani Smaragdni kamičak, ronin, Рапсоди and 11 осталих је реаговао/ла на ово 8 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 Dominika, ove iz Libana su predivne!!! Dominika је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 Krusevac. Podrska Srpskoj Crkvi u Crnoj Gori. 04.1.2020 dadodj, Поет, feeble and 10 осталих је реаговао/ла на ово 4 8 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 5, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2020 AnaLaz, Рапсоди, Пг and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука