Милошшш Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече @Милошшш Vec sam se osisao brale, vidi se na sledecoj fotografiji. Kosu režeš, kosa o5 raste.. Jedva da se sećam tih dana u svom životu Поет је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 Juanito, Рапсоди, AnaLaz and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 Милошшш, Дуња, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 geronymo, Дуња, Рапсоди and 8 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 Bozic ove (u stvari već prosle) godine ponovo u Poljskoj Пг, Kafanski amater, Дуња and 14 осталих је реаговао/ла на ово 11 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 Kafanski amater, Дуња, Vladan :::. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 7 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 Јелена М., Аристарх, Dominika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 @Juanito Brant don Huan, je jedan veoma talentiran i inteligentan momak. I kad ga pofalim, nije da bih pofali sebe. Nego ete, retko nekoga falim, sem sebe samoga. Pa mi malo dosadilo. Рапсоди and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 Биљана, два, Milica Bajic, Kafanski amater and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 Bozicno iz Libana Juanito, шпиља, Milica Bajic and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 Jos malo crkava pravoslavnih iz Libana Manastif Shafiat al-Harra Neka crkva sv. Djordja u jednom od mnogobrojnih pravoslavnih sela (regija Al-Kura) Manastir sv. Ilije "Shwayya" Kafanski amater, Juanito, Milica Bajic and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 Pravoslavna crkva. Sv Djordja u Brummani Биљана, два, AnaLaz, шпиља and 11 осталих је реаговао/ла на ово 8 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 Dominika, ove iz Libana su predivne!!! Dominika је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 4, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2020 Krusevac. Podrska Srpskoj Crkvi u Crnoj Gori. 04.1.2020 Поет, Рапсоди, Dominika and 10 осталих је реаговао/ла на ово 4 8 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 5, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2020 Smaragdni kamičak, Milica Bajic, feeble and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука