Bojan* Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 9 часа, Натан рече Само промискуитетни мушкарци цене физички изглед код девојака, док оне које су изнутра лепе, али не и споља, а уз то су и православке, нико не примећује. Možda ne znaš, pa ću ti reći: promiskuitet podrazumeva menjanje seksualnih partnera ili partnerki, tako da nema nikakve veze sa mojim komentarisanjem njenog fizičkog izgleda. Voleo bih da sam mogao lično da joj kažem ono što sam napisao, ali nemam mogućnosti. Verujem da poseduje i unutrašnje osobine vredne pažnje u pozitivnom smislu. Poznaješ li neku od tih "pravoslavki", za koje tvrdiš da ih niko ne primećuje? Nevezano za fizički izgled, ja sam bio u prilici da se lično uverim u pravoslavlje pojedinih i mogu ti reći da sam bio par puta čak i zaprepašćen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 dadodj, Рапсоди, Предраг М and 12 осталих је реаговао/ла на ово 10 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 @Миле Бајшев @Миле Бајшев Miraaaaan rodjo. To je moj stav. Ja barem nisam subjektivan da ulepsavam stanje u drzavi, kad tonemo. Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле Бајшев Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 3 часа, Nikola Stojanovic рече @Миле Бајшев @Миле Бајшев Miraaaaan rodjo. To je moj stav. Ja barem nisam subjektivan da ulepsavam stanje u drzavi, kad tonemo. РУСИЈАСВЕТИЊА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле Бајшев Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 1 минут, BOTINA рече Zašto da ne? Kao što je "on jedva dočekao", moće se reći da si ti "jedva dočekao". Da sve svoje frustracije istreseš ovde. Bap kao i on. Imaš li prst? Imaš li čelo? Imaš li obraz? Pa sve to sjediniš? Досовачка солидарност у одбрани тровања свега политиком ,очекивано од индивидуе без морала РУСИЈАСВЕТИЊА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 18, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2020 Milica Bajic, Аристарх, Vladan :::. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 5 7 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 18, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2020 Рапсоди, Rašo, Smaragdni kamičak and 10 осталих је реаговао/ла на ово 8 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 Поет, БанеЛ, Миле Бајшев and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 On 17.1.2020. at 9:28, Nikola Stojanovic рече @Миле Бајшев @Миле Бајшев Miraaaaan rodjo. To je moj stav. Ja barem nisam subjektivan da ulepsavam stanje u drzavi, kad tonemo. Tako je rodjko, otvori im oci. ?, Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 Драшко, obi-wan, Миле Бајшев and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Драшко, БанеЛ, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав1 Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 У атару Јелена М., Kafanski amater, Чунга Лунга and 9 осталих је реаговао/ла на ово 8 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 25, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2020 Mind fuck! Golden boy, genius at work ! Kafanski amater, Vladan :::., Milica Bajic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јануар 25, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2020 Рапсоди, Поет, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јануар 26, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2020 Vladan :::., Milica Bajic, Smaragdni kamičak and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука