Jump to content

Мирослав1

Члан
  • Број садржаја

    80
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by Мирослав1

  1. Имају пуно право на то. https://www.novosti.rs/hronika/hapsenja-i-istraga/992492/ekskluzivno-prva-ispovest-zene-mike-aleksica-pre-hapsenja-nam-pozvonili-interfon-rekli-ove-reci-onda-nastala-drama
  2. Sada je četvrtak a tužbe još ni nema, tek se ispituje da li ima osnova za tužbu. Čak nisu ni smeli da ga strpaju u zatvor.
  3. Пасивни као и до сад. Него, зар је грађанско васпитање постао обавезан предмет за слушање у школама, или и даље постоји опција да се бира и верска настава?
  4. Јер реално нема разлога за секирацију, само опуштено и без много таласања.
  5. Где могу да се набаве мало озбиљније заштитне маске? Да нису хируршке, КН95 и слично томе.
  6. Још једни испувани протести, више ни не бројим који су по реду.
  7. Све је по закону, ради се о ОПА - Одељење за Посебне Акције МУП-а. Осим тога, задужени су и за изазивање нереда на протестима, заједно са наркодилерима. Онда ови изађу на тв и причају како неки хулигани уништавају град.
  8. Ако сам и даље у току, поуке се гасе па ћеш морати да пожуриш.
  9. Ретко уђем, али слажем се са човеком кад каже да је боље да се све заустави да не би као издувно пувало били за подсмех, као један други форум. Боље да се памти по добру.
  10. Све ће их Вучић одувати.
  11. Ово је можда хиљадити "удар на систем" који ће се као и сви претходни завршити неуспехом (за нас). За њих ће бити успешан јер ће се изборити за цензус и посланичку плату. Сви се они приватно друже на прославама у америчкој амбасади. Хоће ли се народ тргнути већ једном, 30 година је прошло?
  12. Већ је наговештено да неће бити обавезна вакцинација а није ни могуће да буде обавезна, јер би људи требало да се пелцују сваке године, кад вирус мутира а то је просто неизводљиво. За сваку нову мутацију треба смишљати нову вакцину.
  13. Иронично је што и данас постоје несрећни бракови и везе иако сви имају слободу да изаберу особу за себе.
  14. Мора то брже и конкретније. У сваком случају, срећно.
  15. Јеси договорио сусрет са неком од те три?
  16. Мишљења сам да ће на крају све да се заврши или грађанским ратом или ће Ђукановић изаћи из свега као победник (ближи сам овој другој опцији). Оваквих ствари ће бити све више, а верници СПЦ вероватно неће одмаћи даље од мирних протеста, док овима није проблем да се служе зверским методама. Не треба искључивати ни могућност доласка плаћеника, јер Ђукановићу није проблем да одвоји новац за њихове услуге. Сигурно има много Хрвата, Украјинаца и сличних који би врло радо дошли да праве неред, све по утицајем алкохола и наркотика.
×
×
  • Креирај ново...