Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Таша рече

Gde ovo hvatas papagaje van uobicajenog stanista im kaveza npr.  :D

У Холандији. Седамдесетих година их неко пустио или су побегли, те су се размножили и до данашњег дана опстали делећи простор са уобичајеним градским птицама. У Барселони, где бејасмо неколико месеци, их има много више, ал то је већ очекивано.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Juanito рече

У Холандији. Седамдесетих година их неко пустио или су побегли, те су се размножили и до данашњег дана опстали делећи простор са уобичајеним градским птицама. У Барселони, где бејасмо неколико месеци, их има много више, ал то је већ очекивано.

Pretpostavila sam ali mi se podneblje ucinilo suvise hladnim za njihovu neznu prirodu .... sta ti je asimilacija ... 

Sjajne su ti fotke btw.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Таша рече

Pretpostavila sam ali mi se podneblje ucinilo suvise hladnim za njihovu neznu prirodu .... sta ti je asimilacija ... 

Sjajne su ti fotke btw.

Хвала. :) 

Јесте им ладно, ал стандард. Ко и људима. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Nije moja, nasla sam je na fb stranici mesta u kome zivim .... ali toliko lepo oslikava mesto da sam morala da  je "drpim" i podelim sa vama 

FB_IMG_1572218122035.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Таша рече

Nije moja, nasla sam je na fb stranici mesta u kome zivim .... ali toliko lepo oslikava mesto da sam morala da  je "drpim" i podelim sa vama 

FB_IMG_1572218122035.jpg

Фантастика... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Milica Bajic рече

Сабласно :laugh1:

Da znas da zna da bude. Planina je veoma cudljiva i mocna a istovremeno zadivljujuca i prelepa. U jednom danu mozes svasta videti i doziveti, beskrajno cisto plavetnilo na nebu, natmureno sivilo, oluje i gromove, maglu i oblake sto pritiskaju zemlju .... ma poezija. Mnogo je zivopisnija od mora ili ravnice.  Ali i opasnija po pitanju ljudskih zivota.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...