AnaLaz Написано Октобар 13, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2019 Лепота јесени. шпиља, Лидија Миленковић, Јелена М. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Октобар 13, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2019 Драшко, шпиља, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 13, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2019 Popodnevno sunce Osvetlilo je mamin portret Kafanski amater, Vladan :::., Дуња and 10 осталих је реаговао/ла на ово 11 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Октобар 13, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2019 On 10.10.2019. at 17:04, Предраг М рече Као мали сам правио замку да ухватим по неког и да га пустим. Једне прилике видим како је лавор обаљен на земљу. Рекох, сигурно је ухваћен. Подижем ја онај лавор полако, ништа. Опет подигнем још мало, ништа. Сагнем се да видим да ли нешто има, ал', не видим. Опет још мало подигнем, ал' мућак, не смем да завучем руку, јер, ако нешто има кљунуће ме. Ма рекох нема ништа, дај да макнем лавор па да опет вратим као замку. Брате, кад је у том тренутку фазанка прхнула испод оног лавора и полетела у вис, ја сам се за мало, да не кажем шта. Хм, претурио низ брдо, низ воћњак. Жив сам претрнуо. А скоро сам са једним сличним капиталцем као на слици, шареним као да је упао у канту са темперама, имао ''двобој''. Било је скоро подне, лето. Сунце ми је било иза леђа, а тај фазанчина, онако као на корзу, шепури се и право иде ка мени. Скапирам ја да му Сунце бије у очи и да тако заслепљен ме не види. Ћутим ја, чучнем и чекам у трави. Ал' помислим, џаба ти, кад ме поткачи са оним његовим кљуном и канџама боље да не изазивам сукоб и да га хватам, ал' хоћу барем да видим како ће да реагује. Кад је био на пар метара од мене не хтедох да га плашим него полако устанем, а он се укочи у месту. Видео ме. Не мрда он, не мрдам ја. Тако неколико секунди. Као вечност. Кренем полако ка њему, а кад је он стуштио да трчи, па мислим да је оборио светски рекорд на 100 метара. Јелена М., Istopljeni kamen, Дуња and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Октобар 13, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2019 16 horsepower Dominika, Дуња, Биљана, два and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 Manastir Tomić Sofija_, Dominika, Kafanski amater and 9 осталих је реаговао/ла на ово 9 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 Tetkina dusa Vladan :::., Дуња, Поет and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
шпиља Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 Јелена М., Sofija_, Предраг М and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 Mošti Svetog Jovana Rusa, Evija Smaragdni kamičak, Istopljeni kamen, Јелена М. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 7 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 пре 3 минута, Дуња рече Mošti Svetog Jovana Rusa, Evija Вратила си се, сигурно су утисци посебни, ниси се јављала....јеси успела да видиш и поздравиш сестру? Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 пре 15 минута, Istopljeni kamen рече Вратила си се, сигурно су утисци посебни, ниси се јављала....јеси успела да видиш и поздравиш сестру? Samo smo previdele jedno - da ti ne znam ime. Ali biće prilike uskoro, pa u kofer stavljam i pozdrave nanovo. ❤ Ukoliko je to mati koja jako lepo priča srpski, mogu se pohvaliti da sam je upoznala. Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 пре 5 минута, Дуња рече Samo smo previdele jedno - da ti ne znam ime. Ali biće prilike uskoro, pa u kofer stavljam i pozdrave nanovo. ❤ Ukoliko je to mati koja jako lepo priča srpski, mogu se pohvaliti da sam je upoznala. Да...брзина је била... а та мати што прича српски јесте дивна, али није она, нема везе, следећи пут, а можда до тада и ја одем. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 Гледамо Пинокија, тај смо узраст. geronymo, Vladan :::., Ana B. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Октобар 20, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2019 Zenski pravoslavni manastir Kaftun, Liban Istopljeni kamen, feeble, Flojd and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 Ana B., Јелена М., Anika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 2 5 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука