Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Popodnevno sunce

Osvetlilo je mamin  portret 

20191013_174253.jpg

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 10.10.2019. at 17:04, Предраг М рече

IMG_20191010_163402.jpg

Као мали сам правио замку да ухватим по неког и да га пустим. Једне прилике видим како је лавор обаљен на земљу. Рекох, сигурно је ухваћен. Подижем ја онај лавор полако, ништа. Опет подигнем још мало, ништа. Сагнем се да видим да ли нешто има, ал', не видим. Опет још мало подигнем, ал' мућак, не смем да завучем руку, јер, ако нешто има кљунуће ме. Ма рекох нема ништа, дај да макнем лавор па да опет вратим као замку. Брате, кад је у том тренутку фазанка прхнула испод оног лавора и полетела у вис, ја сам се за мало, да не кажем шта. Хм, претурио низ брдо, низ воћњак. Жив сам претрнуо. А скоро сам са једним сличним капиталцем као на слици, шареним као да је упао у канту са темперама, имао ''двобој''. Било је скоро подне, лето. Сунце ми је било иза леђа, а тај фазанчина, онако као на корзу, шепури се и право иде ка мени. Скапирам ја да му Сунце бије у очи и да тако заслепљен ме не види. Ћутим ја, чучнем и чекам у трави. Ал' помислим, џаба ти, кад ме поткачи са оним његовим кљуном и канџама боље да не изазивам сукоб и да га хватам, ал' хоћу барем да видим како ће да реагује. Кад је био на пар метара од мене не хтедох да га плашим него полако устанем, а он се укочи у месту. Видео ме. Не мрда он, не мрдам ја. Тако неколико секунди. Као вечност. Кренем полако ка њему, а кад је он стуштио да трчи, па мислим да је оборио светски рекорд на 100 метара.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дуња рече

Mošti Svetog Jovana Rusa, Evija

Screenshot_2019-10-19-21-32-00.png

Screenshot_2019-10-19-21-32-54-1.png

Screenshot_2019-10-19-21-32-26.png

Вратила си се, сигурно су утисци посебни, ниси се јављала....јеси успела да видиш и  поздравиш сестру?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Istopljeni kamen рече

Вратила си се, сигурно су утисци посебни, ниси се јављала....јеси успела да видиш и  поздравиш сестру?

Samo smo previdele jedno - da ti ne znam ime. :)

Ali biće prilike uskoro, pa u kofer stavljam i pozdrave nanovo. ❤

Ukoliko je to mati koja jako lepo priča srpski, mogu se pohvaliti da sam je upoznala. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дуња рече

Samo smo previdele jedno - da ti ne znam ime. :)

Ali biće prilike uskoro, pa u kofer stavljam i pozdrave nanovo. ❤

Ukoliko je to mati koja jako lepo priča srpski, mogu se pohvaliti da sam je upoznala. 

Да...брзина је била... а та мати што прича српски јесте дивна, али није она, нема везе, следећи пут, а можда до тада и ја одем.:)

Подели на овим сајтовима

Гледамо Пинокија, тај смо узраст. :D :D

IMG_20191019_230614.jpg

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

20191020_200351.jpg

20191020_181333.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...