коЖељ њацИ Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Гризли, јел има још места код вас у Америкама? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Malo slavlje u firmi Grizzly Adams, GeniusAtWork, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 #outingsproject #art #karaburma Grizzly Adams, Juanito, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 26, 2017 Пријави Подели Написано Јул 26, 2017 -Владимир-, "Tamo daleko", nikolay and 11 осталих је реаговао/ла на ово 10 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Прођох кроз Ваљевски сокак...па, онако аматерски, усликах слику. Улица је несвакидашња и прелепа. Драги Ваљевци, који знате мало боље да сликате, молим вас, дајте слике вашег прелепог, предивног града и околине. То је заиста рај за очи. nikolay, ivanaika, AnaLaz and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Ево и једне, негде око неког Ваљевског села . nikolay, ivanaika, Вилер Текс and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Поглед са Мањаче... Вилер Текс, Адриана92, AnaLaz and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 #prayer #molitva #pravoslavlje #orthodoxy #priest #svestenik Данче*, Grizzly Adams, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 #graffiti #street АлександраВ, Juanito and -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 On 7/27/2017 at 7:38, Сања Т. рече Прођох кроз Ваљевски сокак...па, онако аматерски, усликах слику. Улица је несвакидашња и прелепа. Драги Ваљевци, који знате мало боље да сликате, молим вас, дајте слике вашег прелепог, предивног града и околине. То је заиста рај за очи. Чувени Teшњар. <3 Ваљево најлепши град. Вилер Текс, Поуке.орг инфо, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 пре 1 сат, AnaLaz рече Чувени Teшњар. <3 Ваљево најлепши град. А гужву,трговце и грају ћемо замишљати... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 пре 46 минута, Вилер Текс рече А гужву,трговце и грају ћемо замишљати... Не знам зашто је тако, можда је рано јутро па нема нигде никог. Становала сам кратко у једној уличици у Тешњару. Стварно ми је Ваљево остало у предивном сећању. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 пре 1 минут, AnaLaz рече Не знам зашто је тако, можда је рано јутро па нема нигде никог. Становала сам кратко у једној уличици у Тешњару. Стварно ми је Ваљево остало у предивном сећању. И мени се свиђа...Ја се Тешњар памтим по гужви, зато сам оно написао. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 пре 3 часа, Вилер Текс рече А гужву,трговце и грају ћемо замишљати... ...раааано ујутру Тек понеко отварао радњу...али смех и веселе приче се већ чуле.То је оставило посебан утисак. AnaLaz and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 пре 2 минута, Сања Т. рече ...раааано ујутру Тек понеко отварао радњу...али смех и веселе приче се већ чуле.То је оставило посебан утисак. Него мене занима јел имају тамно да се купе дуван чварци ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука