Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Malo slavlje u firmi :)
20245478_1915289555393533_69549963510648

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

20170726_092037.jpg.989beceb90496e5ff3a0c569b3629bd6.jpg20170726_092219.jpg.d73e9e2b32cac37711c810759d894f6a.jpg

Прођох кроз Ваљевски сокак...па, онако аматерски, усликах слику. Улица је несвакидашња и прелепа. 

Драги Ваљевци, који знате мало боље да сликате, молим вас, дајте слике вашег прелепог, предивног града и околине. То је заиста рај за очи.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On 7/27/2017 at 7:38, Сања Т. рече

20170726_092037.jpg.989beceb90496e5ff3a0c569b3629bd6.jpg20170726_092219.jpg.d73e9e2b32cac37711c810759d894f6a.jpg

Прођох кроз Ваљевски сокак...па, онако аматерски, усликах слику. Улица је несвакидашња и прелепа. 

Драги Ваљевци, који знате мало боље да сликате, молим вас, дајте слике вашег прелепог, предивног града и околине. То је заиста рај за очи.

Чувени Teшњар. <3 Ваљево најлепши град. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Вилер Текс рече

А гужву,трговце и грају ћемо замишљати...:(

Не знам зашто је тако, можда је рано јутро па нема нигде никог. Становала сам кратко у једној уличици у Тешњару. Стварно ми је Ваљево остало у предивном сећању. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, AnaLaz рече

Не знам зашто је тако, можда је рано јутро па нема нигде никог. Становала сам кратко у једној уличици у Тешњару. Стварно ми је Ваљево остало у предивном сећању. 

И мени се свиђа...Ја се Тешњар памтим по гужви, зато сам оно написао.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Вилер Текс рече

А гужву,трговце и грају ћемо замишљати...:(

...раааано ујутру :)))

Тек понеко отварао радњу...али смех и веселе приче се већ чуле.То је оставило посебан утисак. :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Сања Т. рече

...раааано ујутру :)))

Тек понеко отварао радњу...али смех и веселе приче се већ чуле.То је оставило посебан утисак. :sunce:

Него мене занима јел имају тамно да се купе дуван чварци :D?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...