Juanito Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 Таша, Lady Godiva, Danijela and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 25, 2017 Пријави Подели Написано Април 25, 2017 пре 13 часа, Juanito рече А кад почиње традиција? И та твоја традиција је у једном тренутку била модернизам често настао из жеље да се покаже шта се са тренутном технологијом и умећем може направити. Људи треба у сваком времену да стварају и буду креативни, а не да буду робови прошлости и само копирају шта је неко пре њих урадио. Zanimljiva tema. Možda bi mogla da se splituje od Aurorovih primera, da se ne bismo snebivali da dalje idemo u off ovde? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 25, 2017 Пријави Подели Написано Април 25, 2017 пре 6 минута, Paradoksologija рече Zanimljiva tema. Možda bi mogla da se splituje od Aurorovih primera, da se ne bismo snebivali da dalje idemo u off ovde? Ајд сад ћу ја да пробам да видим како ово функционише. Ако падне форум, знате шта је. АлександраВ, Grizzly Adams, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 25, 2017 Пријави Подели Написано Април 25, 2017 Управо сада, Juanito рече Ајд сад ћу ја да пробам да видим како ово функцинише. Ако падне форум, знате шта је. Baš sam htela da ti predložim da provežbaš Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 25, 2017 Пријави Подели Написано Април 25, 2017 пре 7 минута, Paradoksologija рече Baš sam htela da ti predložim da provežbaš ОК, изгледа да ради. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 25, 2017 Пријави Подели Написано Април 25, 2017 Ја би овакву само мању кућу, ако може... [emoji56] АлександраВ and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Април 25, 2017 Пријави Подели Написано Април 25, 2017 Натан, Пг, Рапсоди and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 26, 2017 Пријави Подели Написано Април 26, 2017 On 19 aprile 2017 at 22:20, Данче* рече Залазак сунца на Дунаву. Imas bas intenzivne boje na fotkama; koristis filtere u obradi? Пг, "Tamo daleko" and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 26, 2017 Пријави Подели Написано Април 26, 2017 Zica Рапсоди, Натан, PredragVId and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 26, 2017 Пријави Подели Написано Април 26, 2017 Studenica "Tamo daleko", Рапсоди, Натан and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 26, 2017 Пријави Подели Написано Април 26, 2017 Negde iznad Studenice. Grizzly Adams, Данче*, Натан and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 26, 2017 Пријави Подели Написано Април 26, 2017 Ту сам туру и ја волео да правим - Жича, Студеница, па онда на Копаоник итд. Пре пар дана - има храбрих људи, још је ладно... Јанко, "Tamo daleko", Пг and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 26, 2017 Пријави Подели Написано Април 26, 2017 1 hour ago, Таша рече Imas bas intenzivne boje na fotkama; koristis filtere u obradi? Da, koristim! Grizzly Adams and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 26, 2017 Пријави Подели Написано Април 26, 2017 -Владимир-, АлександраВ, Рапсоди and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 Пг, Данче*, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука