Grizzly Adams Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Неки фића успут... и тата би сине... GeniusAtWork, Sanja Т., Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 пре 46 минута, Danijela рече #luster #svetlo #chandelier #light #BIGkaraburma ? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Aham. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Grizzly Adams, Juanito, ivanaika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 florenntina, GeniusAtWork, Lady Godiva and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 29, 2017 Пријави Подели Написано Април 29, 2017 Lady Godiva, Grizzly Adams, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 29, 2017 Пријави Подели Написано Април 29, 2017 Снежана, Lady Godiva, Рапсоди and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 29, 2017 Пријави Подели Написано Април 29, 2017 GeniusAtWork, PredragVId, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 29, 2017 Пријави Подели Написано Април 29, 2017 ivanaika, Снежана, Rašo and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 Хиландарска стаза ivanaika, PredragVId, Снежана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 пре 10 минута, Rašo рече Хиландарска стаза Јуче сам требао да приступим групи која иде на благослов да помогне манастиру Хиландар на 15 дана, али сам одустао. У питању је копање канала. Баш ми је жао. Али биће још прилика. Рапсоди and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 пре 18 часа, Жичанин рече Брате Рашо, где је ова испосница? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 Нисам ја сликао, а на жалост нисам ни био тамо. Чини ми се по табли да је у Овчарско-Кабларској клисури. Жичанин зна, слика је његова. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 Grizzly Adams, Рапсоди, ivanaika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 "Tamo daleko", florenntina, Grizzly Adams and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука