Лапис Лазули Написано Април 13, 2017 Пријави Подели Написано Април 13, 2017 АлександраВ, Данче*, Јанко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 14, 2017 Пријави Подели Написано Април 14, 2017 Таша, GeniusAtWork, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 14, 2017 Пријави Подели Написано Април 14, 2017 Kaludjerovic Sreten, Јанко, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 14, 2017 Пријави Подели Написано Април 14, 2017 Kaludjerovic Sreten, Србендиловић, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 14, 2017 Пријави Подели Написано Април 14, 2017 Јанко, Grizzly Adams, Србендиловић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 14, 2017 Пријави Подели Написано Април 14, 2017 Juanito, Grizzly Adams, Lady Godiva and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 14, 2017 Пријави Подели Написано Април 14, 2017 Јанко, -Владимир-, ivanaika and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Значи тотални клише. GeniusAtWork, ivanaika, АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 Прошле недеље у ГСП-у. Нисам веровала својим очима.... да човек седа за једну станицу. Juanito, GeniusAtWork, Снежана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 Danijela, Kaludjerovic Sreten, -Владимир- and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 Paradoksologija, Lady Godiva, Натан and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 Где ли ће сад овај летећи Гризли... Lady Godiva, ivanaika, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 Атос. Поглед из Кареје. АлександраВ, Јанко, ivanaika and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 Kaludjerovic Sreten, АлександраВ, Grizzly Adams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 Мој духовни отац, а од Недеље Праштања такође и парох GeniusAtWork, Kaludjerovic Sreten and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука