Dominika Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 Зна се, која корпица је моја "Tamo daleko", GeniusAtWork, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 GeniusAtWork, Juanito, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 На левој страни - пасхални колач од... Митрополита Саве (поглавара Пољској Православној Цркве); видео ме испред катедрале на Велики Петак, па је купио испред цркве овај колац и дао је мени. "Tamo daleko", АлександраВ, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Кана галилејска. Једна од посуда у којој је Исус Христос претворио воду у вино на свадби у кући Симона Зилота. "Tamo daleko", Kaludjerovic Sreten, GeniusAtWork and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vildes Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Grizzly Adams, АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ta- ta- tatira! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Dobih od koleginice Kaludjerovic Sreten, Juanito, Lady Godiva and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Васкрс у Сокобањи... Водопад Рипаљка...а на Ртњу снег. Христос воскресе! Kaludjerovic Sreten, Данче*, Милан Ракић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 " Витез фест 2017 " , Калемегдан ...недеља пред Васкрс. Мали даждењак са Озрена залутао на Витез фест... Снежана, Goku, АлександраВ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Светоандрејски скит, из два угла. Juanito, АлександраВ, Рапсоди and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Залазак сунца на Дунаву. Јанко, Kaludjerovic Sreten, Lady Godiva and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 @Данче* Ал си ти изучила ту камеру, свака част! GeniusAtWork, Рапсоди, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Boston, MA Овде негде: https://goo.gl/maps/weG7D3Cwo212 Данче*, АлександраВ, Lady Godiva and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Данче*, Таша, АлександраВ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 24 минута, Grizzly Adams рече Ал си ти изучила ту камеру, свака част! Хвала братац, ваљда јесам, учим још. АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 20, 2017 Пријави Подели Написано Април 20, 2017 Чекање, снажна изложба у галерији РТС, ко има прилике нека посети, неће се покајати https://www.facebook.com/events/1490497680991675/ Paradoksologija, GeniusAtWork, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука