Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Пажљиво сам слушао, мене је одушевио јер ми је јасно о чему се ради, поменуо је толико кључних ствари, да свет објективно иде у промену садашњег поретка, треба преслушати све.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Овај историјски део је готово поновљено обраћање са почетка СВО, мало проширен за западњаке.

Добра порука на крају да ће односи међу зараћеним странама бити обновљени. Јасно је да због тога неће да иде на тотално уништење Украјине, већ се бирају искључиво војни циљеви.

Подели на овим сајтовима

Карлсон није могао да сакрије одушевљење Путином. Било је тренутака, када Председник ѕаврши дуг одговор, а Карлсон остаје у муко по 20-так секунди од тог одушевљења.

Овај интервју је инициран од оне елите која је за Трампа. Маски и Карлсон су то реализовали. Циљ је раскринкати лудило које долази из Вашингтона, и зато су сад то организовали. Са друге стране Путину такође добро дође, али, ми значи мнооого мање него Америма, то јест тој еити иза Трампа која жели да прузме власт.

Путин то зна и такве је одговоре давао: час историје и геополитичких кретања у свету. Осим тога посла је поруке тим лудацима попут:

-На питање Карлсона шта је рекао Бајдену одговори је: Русија не жели конфликт (са вама, глобални), опаметитет се, не гурајте свет у то, али ако то већ радите, напре набавите оружје које немате, јер тај конфилт ће се завршити за 2 недење (уз победу Русије, алузоија на нова руска интерконтинетална оружја од којих нема одбране).

-Јасно је ставиоп до знања: Направили сте проблем, не знатекако да се извучете, а победити не можете, само себи штетите - сами то решите, сами сапирајте балегу у коју сте упали - ми смо спремни на сардњу али по нашим условима.

-Западне елите су погрешле у свим проценама, почев од санкција, преко истурања долара као оружја у политици, до тога да умишљају да могу Русију растурити, а тиме ићи даљње на Кину - лудло изникло из САМОљубља, умишљености да су свемоћни, неспособни да предвиде светска кретања и промене и начине како се те промене одвијају.

-Поручио име: Ви сте у стрмоглавом паду, не можете ништа осим да падате и да се прилагодите ситуацији у свету, имате само два избора: (цитат) "да се срушите брзо и болно" (ако изаберете конфликт) "или полако и меко да се приземљите"!

Осим тога гестакулација, самопуздање а истовремено велика смиреност и одлучност - све то показује да оно што говори не само да мисли, него да може и да оствари.

Све у свему, интервју је организован од елита које гурају Трампа, реализовали су га Карлсон и Маск.

Добри сигнали за свет, ако лудаци у Васшингтону приме к знању...проблем је што су те сатанистичке елите ниског капацитета, ван разуме, ирационално делују - тако да свашта је могуће. Од да увуку Европу у рат са Русијом, до побуна у САД.

Ако се сатанисти одлуче на даљу конфронтацију, најбољи сценарио је да се ствари решавају УНУТАР САД-а, ма ша то значило - или сукоби или сецесије и сл.

Карлсон је постављао феноменална питања, укључујучи ападни и источи поглед на свет и смисао. Као и Православље....ово је историјски интевју. Ми смо то слушали од Путина, али Запад није, јер мејнстрим није дозволио....ово је бомба и темеље мејнстрим пропаганде.

Поклопили су се интереси Русије и конзервативне, здраве, нормалне елите у САД - биће турбулентно. Није добро ако пад сатаниста буде "брз и болан"...

Подели на овим сајтовима

Говори се о великим променама попут пада берлинског зида. Али мало ко разуме и још мање се спомиње о чему је ту заправо реч. Наиме, овога пута руши се зид између Русије и Кине, због чега ће наступити промене које нису виђене вековима. Многи не знају да су совјети мрзели и кидисали на кинеско руководство, као да су желели да и њих увуку у пропаст.

Из штампе тог времена видимо да су совјети оптуживали Кинезе за разне ,,заблуде", вређали их да су ,,малограђани" и клеветали о њима на бруталан начин. Русија тог времене није била своја, него је радила на сопствену пропаст. Међутим, ово што се данас догађа, можемо рећи да је нешто најздравије што човечанство може да добије. 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Milan Nikolic рече

Говори се о великим променама попут пада берлинског зида. Али мало ко разуме и још мање се спомиње о чему је ту заправо реч. Наиме, овога пута руши се зид између Русије и Кине, због чега ће наступити промене које нису виђене вековима. Многи не знају да су совјети мрзели и кидисали на кинеско руководство, као да су желели да и њих увуку у пропаст.

Из штампе тог времена видимо да су совјети оптуживали Кинезе за разне ,,заблуде", вређали их да су ,,малограђани" и клеветали о њима на бруталан начин. Русија тог времене није била своја, него је радила на сопствену пропаст. Међутим, ово што се данас догађа, можемо рећи да је нешто најздравије што човечанство може да добије. 

Нисам улазио у историјски преглед односа али видим да кинези и даље држе зазор мало према русима. Кад сам био у Пекингу, рецимо католичких цркава, протестантских имаш колико оћеш јер то тумаче као интернационалне цркве и као да преко њих нико нема никакву полугу утицаја док православна црква не постоји ниједна јер су на православље увек гледали као на полугу руског утицаја на кинезе а то неће да допусте. Постоји само капела у оквиру руске амбасаде где мораш да пошаљеш званичан допис уколико желиш да присуствујеш богослужењу. То је било пре 5 година, не знам каква је сад ситуација али се надам да иде у смеру отопљавања односа. Ипак су комшије које деле 1000км границе. Мада бих пре био опрезан на месту Руса јер се бојим да милијарду кинеза и празан сибир представљају добар спој.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, sampaganini92 рече

рецимо католичких цркава, протестантских имаш колико оћеш јер

To je islo paralelno sa ulsakom zapadnog kapitala u Kinu. Od dolaska Kisindzera tamo, kako j ekrenulo otvaranja stranih kompanija, tako je krenulo sa "hristijanizacijom"...

Ima tamo Kineska prev. crkva moskovskog patriarhata jos od 60-ih godina, ali nema tamo nista, ne znam ima li ii par hramova.

Kinezima, licno, nista ne verujem...mada ipak su oni pod Konfucijevom ideologijom, pa to malo tesi, koja je prilicno humanisticka...ali ne bih bio pod njihovom uprao i radovao se.

Подели на овим сајтовима

Руси туку цео дан Азовце на полигону у Селидову (40 км од Авдејевке). Туку и болничаре који долазе по рањене и мртве повратним ударима искандерима са касетном муницијом.

Кажу да их је било око 1500 на полигону и да су били спремни за попуну Авдејевке. Могуће највећи губитак у људству украјинаца од почетка СВО.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...