Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

EU je inače naslednik Trećeg Rajha?

Evo ja sam protiv nemačke nacističke politike a nisam protiv EU, šta nije u redu sa mnom?

Nedosledan si. Ako si protiv nemaca jednom, moras biti uvek.

:)

Ja eto voli bavarsko pivo, bmw i bajern minhen i nedosledan sam svojih prncipa.

ocenila me MORALANA GROMADA u obliku Crvenog barona

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ti ni ne znaš da su od Sovjetskog terora najviše propatili sami Rusi u Ukrajini. Sav onaj ,,gladomor'' i zločin nisu ni osetili na krajnjem zapadu Ukrajine:

,,Највећи апсурд је да је Гладомором искључиво погођено становништво централне и источне Украјине, а да данашњи националистички настројен запад Украјине није погођен. Он је тада био у саставу Пољске и Чехословачке, а не СССР-а.'' (Vladimir Petrović)

Ne, ne, ne.

Holodomorom je bio pogođen istočni deo upravo zato jer je bio ukrajinsko nacionalistički orijentisan, a ovi su postali većina u tom delu tek nakon što je 7+ miliona Ukrajinaca umrlo od gladi. Zato su i dan danas tu većina.

To što istok nije danas ukrajinsko nacionalistički orijentisan ne znači da to nije bio 1933.

Suviše si mlad. :)

Ma mislim lupanje...

Подели на овим сајтовима

EU je inače naslednik Trećeg Rajha?

Evo ja sam protiv nemačke nacističke politike a nisam protiv EU, šta nije u redu sa mnom?

Pa kada budes smisleno objasnio kakve veze ima Staljin i Gulazi sa renoviranjem Petrograda, zimskom olimpijadom, gaspromom i Putinom rado cu odgovoriti na tvoje pitanje.

Pojedinci medju vama "liberalima" koristi bivsu ideologiju kao paravan za rasizam. Potvrda za to je da nikada ne koriste bivsu ideologiju zapada za napad na zapad ili EU ali zato se to redovno radi uslucaju slovena. Rusa, Srba itd. To je ciist rasizam maskiran ideologijom.

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa kada budes smisleno objasnio kakve veze ima Staljin i Gulazi sa renoviranjem Petrograda, zimskom olimpijadom, gaspromom i Putinom rado cuodgovoriti na tvoje pitanje.

Srp i cekic, josh nosim na reveru, u dzepu mi burba da joj dam..

Vladimir_Putin_in_KGB_uniform.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

1452102_531699743614755_550498836_n.jpg

Предлог за будући мост преко керченског пролаза

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1452102_531699743614755_550498836_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Srp i cekic, josh nosim na reveru, u dzepu mi burba da joj dam..

Vladimir_Putin_in_KGB_uniform.jpg

Evo, cist primer rasizma i upotreba ideologije za rasizam.

Ali nikada neces napisati da je recimo kancelar Kol imao za zenu nacistickog porekla.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Жена Павела Губарева није потврдила информацију да се Павел налази у коми. Рекла је да она нема директан контакт са њима осим преко адвоката. Адвокат ће јутрос отишао да га посети и ми чекамо информацију од адвоката - рекла је његова жена.

http://youtu.be/yDrfDr7_ErE

Подели на овим сајтовима

Bivša predsednica vlade Ukrajine Julija Timošenko uporedila je ruskog predsednika Vladimira Putina sa Hitlerom

Koliko li samo neko mora da bude nakaza od coveka, Boze me prosti, pa da stane stvarno i realno rame uz rame sa pravim nacistima, a da onda druge protivne njima uporedjuje sa Hitlerom. Kukala joj majka, skroz je posizela...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I drzite se teme. Postaje vec vrlo tesko da se prate vesti od gomile nepovezanih komantara.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...